News

Un procuror din Iași a fost trimis în judecată pentru viol. Victima de 15 ani a fost amenințată cu moartea dacă vorbește

Un procuror din localitatea Răducăneni, județul Iași, a fost trimis în judecată după ce ar fi violat timp de doi ani de zile o tânără în vârstă de 15 ani.
07.06.2024 | 13:39
Un procuror din Iasi a fost trimis in judecata pentru viol Victima de 15 ani a fost amenintata cu moartea daca vorbeste
Un procuror din Iași a fost trimis în judecată pentru viol. Victima de 15 ani a fost amenințată cu moartea dacă vorbește. Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Mai mult, individul a amenințat-o pe aceasta cu moartea în caz că va divulga secretul. Procurorul e acuzat că o lovea pe fată, o dezbrăca și o amenința cu moartea, iar violurile aveau de două ori pe săptămână. Acestea fie aveau loc într-un apartament din Iași, fie pe bancheta din spate a mașinii procurorului.

Un procuror din Iași a fost trimis în judecată pentru viol

”Procurorul de caz din cadrul Secţiei de urmărire penală a Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a finalizat cercetările şi a dispus trimiterea în judecată a unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Răducăneni pentru infracţiunea de viol”, anunță reprezentanții Parchetului General.

ADVERTISEMENT

Conform News.ro, în rechizitoriu procurorii au reținut că în perioada septembrie 2015 – iunie 2017, ”inculpatul a constrâns persoana vătămată prin violenţă fizică, constând în ţinerea, imobilizarea şi dezbrăcarea forţată, precum şi prin ameninţarea cu moartea, să întreţină raporturi sexuale într-un apartament din municipiul Iaşi”.

Copila a fost terorizată, așadar, mai bine de doi ani, până când a avut curajul să meargă la Poliție. Acum, dacă va fi găsit vinovat, individul va ajunge cu siguranță după gratii, unde nu va fi primit cu brațele deschise de deținuți. Rămâne de văzut, așadar, ce pedeapsă va primi acest individ după ce va fi găsit vinovat.

ADVERTISEMENT

”De asemenea, prin ameninţare, inculpatul a determinat persoana vătămată să întreţină raporturi sexuale pe bancheta din spate a autoturismului, pe care l-a condus în locuri izolate din oraş. Din probele administrate, a reieşit că raporturile sexuale la care a fost constrânsă persoana vătămată au avut frecvenţa de unul sau două pe săptămână.

De regulă în interiorul apartamentului şi, de două ori, pe bancheta din spate a autoturismului, sub ameninţarea permanentă că ceea ce i se întâmpla victimei era: secretul lor ce trebuie să-l păstreze până în mormânt şi dacă îl va divulga, va ajunge în mormânt în locul secretului”, au mai comentat procurorii.

ADVERTISEMENT

Procurorul din Iași își viola fără remușcări victima, de două ori pe săptămână

Procurorii au constatat că procurorul știa prea bine ce face și nu a avut nici cea mai mică remușcare în a-și teroriza și viola victima, cu toate că aceasta avea doar 15 ani în momentul în care începuseră violurile. În momentul în care s-a aflat adevărul, tânăra se apropie de vârsta de 18 ani.

”Inculpatul a acţionat cu intenţie directă, prevăzând şi dorind producerea urmăririlor, constând în lezarea libertăţii şi inviolabilităţii sexuale a victimei şi cunoştea că, în perioada infracţiunii comise împotriva ei, persoana vătămată a avut vârsta cuprinsă între 15 ani şi 17 ani.

ADVERTISEMENT

Precizăm că dosarul a fost redeschis prin infirmarea de către procurorul general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, la data de 30 august 2023, a soluţiei de clasare dispusă de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Iaşi. Menţionăm că dosarul va fi trimis spre competentă soluţionare la Curtea de Apel Bacău”, au mai transmis reprezentanții Parchetului General.

ADVERTISEMENT
Tags:
"Dormim în camere separate noaptea". Adevărul despre căsnicia lor, cei doi formează unul dintre cele mai solide cupluri
O țară europeană a descoperit un zăcământ mai important decât petrolul și gazul...
O țară europeană a descoperit un zăcământ mai important decât petrolul și gazul și amenință monopolul deținut, până acum de China
EXCLUSIV | Cornel Dinu, după îndepărtarea lui Iulian Mihăescu de la Dinamo: „Florentin...
EXCLUSIV | Cornel Dinu, după îndepărtarea lui Iulian Mihăescu de la Dinamo: „Florentin Petre este mai uşor de dirijat”
Onorariu-record pentru un avocat din România. Cât a primit apărătorul lui Mario Iorgulescu
Onorariu-record pentru un avocat din România. Cât a primit apărătorul lui Mario Iorgulescu
Cea mai dură reacţie după ce Babasha a cântat alături de Coldplay pe...
Cea mai dură reacţie după ce Babasha a cântat alături de Coldplay pe Arena Naţională: Imbecili şi frustraţi cei care au huiduit!
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur,...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12 ani de relație: "Este doar..."
Se ia PERMISUL de CONDUCERE dacă ai această BOALĂ!
Se ia PERMISUL de CONDUCERE dacă ai această BOALĂ!
EXCLUSIV Anamaria Prodan îl distruge pe Reghecampf după un nou scandal între cei...
EXCLUSIV Anamaria Prodan îl distruge pe Reghecampf după un nou scandal între cei doi. "E ușor să stai o viață întreagă cu picioarele desfăcute. Să găsești un prost și să torni copii"
O nouă minivacanță pentru români. Mai sunt câteva zile
O nouă minivacanță pentru români. Mai sunt câteva zile
S-a aflat marele secret al lui Irinel Columbeanu
S-a aflat marele secret al lui Irinel Columbeanu
Mineriada din 1990, prin ochii protestatarului Marian „Ceaușescu”: „Atunci am învățat «limba bătăii»”
Mineriada din 1990, prin ochii protestatarului Marian „Ceaușescu”: „Atunci am învățat «limba bătăii»”
Ce s-a ales de Leonard Doroftei după 5 ani petrecuți în Canada. Câți...
Ce s-a ales de Leonard Doroftei după 5 ani petrecuți în Canada. Câți bani a pierdut în carieră: „M-au vândut, exact asta au făcut”