News

Un protestatar celebru s-a urcat pe o macara în Piața Romană! Ce solicită prietenul Dianei Șoșoacă

Un protestatar celebru s-a urcat pe o macara în Piața Romană, chiar în centrul Bucureștiului
15.08.2021 | 14:14
Un protestatar celebru sa urcat pe o macara in Piata Romana Ce solicita prietenul Dianei Sosoaca
ADVERTISEMENT

A fost nevoie de intervenția autorităților în centrul Capitalei după ce un bărbat, cunoscut în mediul online și nu numai drept un protestatar de meserie, s-a urcat pe o macara în Piața Romană.

Minute întregi, pompierii alpiniști c-au chinuit să-l coboare pe individ. Acesta s-a cocoțat pe un utilaj poziționat chiar lângă Academia de Studii Economice. Vorbim despre Cezar Avrămuță, cel căruia i se spune Stegarul dac.

ADVERTISEMENT

Un protestatar celebru s-a urcat pe o macara în Piața Romană!

“Părea o duminică liniștită, mai ales că astăzi este și sărbătoare, până când Stegarul dac s-a hotărât să urce pe o macara de aici din Piața Romană, de la o construcție în renovare.

Acesta a postat pe pagina sa de Facebook această evoluție până în vârful macaralei. Este foarte nemulțumit și protestează împotriva statului mafiot, împotriva cenzurii Facebook-ului și împotriva justiției ‘complet mafioate’.

ADVERTISEMENT

Acesta este recunoscut că face astfel de proteste. Ultima oară l-am văzut cocoțat pe clădirea Înaltei Curți de Casație și Justiție”, a spus unul dintre reporterii Antena 3 prezenți la fața locului

De remarcat că la locul evenimentului s-au deplasat de urgență SMURD-ul, Poliția, dar și Pompierii, cu 3 autospeciale între care și o autoscară.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, a fost chemat și un negociator care a încercat s-l convingă pe protestatar să coboare de pe macara cât mai repede posibil și să renunțe la gestul său.

Despre Cezar Avrămuță, presa a scris la finalul lunii trecute că a fost internat „forțat” la spitalul clinic de psihiatrie Obregia. Culmea, anunțul internării a fost făcut chiar de senatoarea Diana Sosoaca.

ADVERTISEMENT

Șosoacă nu a ezitat să susțină că stegarul dac era foarte sănătos și foarte inteligent. Aceasta le-a cerut chiar românilor să iasă în stradă pentru ca Cezar Avrămuță să fie eliberat.

„In fata spitalului de psihiatrie Obregia unde a fost internat fortat, azi, domnul Cezar Catalin Avramuta, Stegarul Dac! El este foarte sanatos, foarte inteligent, NU ARE PROBLEME PSIHICE! A deranjat statul mafiot pentru ca spune adevarul si acum este internat la nebuni. Abuzurile impotriva romanilor patrioti continua.

Am postat mai devreme live-urile facute de el azi, sunt graitoare. Doctorul de garda I-A LUAT TELEFONUL!!! ROMANIA, IN STRADA!!!”, a solicitat senatoarea pe o rețea de socializare.

ADVERTISEMENT