Sporturi

Un pugilist de doar 18 ani a murit într-un accident rutier: „Realizase multe în viață!”

10.04.2020 | 13:27
Un pugilist de doar 18 ani a murit intrun accident rutier Realizase multe in viata
ADVERTISEMENT

Mohammed Hashim, un pugilist în vârstă de doar 18 ani, a murit în urma unui accident rutier. Mohammed era clasat pe locul doi mondial la vârsta și categoria sa.

Un pugilist de doar 18 ani a murit într-un accident de mașină

Familia fostului campion național în Țara Galilor și Anglia a lăsat o scrisoare emoționantă în memoria lui Mohammed: „Mohammed a fost o persoană care ne inspira, cu valori morale. Era darnic, îi plăcea să muncească și niciodată nu cerea nimic în schimb.

ADVERTISEMENT

Era cea mai generoasă și amabilă persoană pe care o puteai întâlni vreodată în viață”.

„Principiile pe care Mohammed își trăia viața erau: să fii bun cu cei din jurul tău, chiar și cu cei care își fac rău, pentru că o faptă rea nu poate fi niciodată egală cu o faptă bună”, s-a mai arătat în scrisoarea de adio a familiei.

„La 16 ani realizase multe în viață!”

Scrisoarea emoționantă a familiei lui Mohammed Hashim a continuat și a făcut referire la realizările mărețe ale tânărului boxer, în ciuda vârstei fragede:

ADVERTISEMENT

„Mohammed avea cel mai electrizant zâmbet din lume, putea să lumineze o cameră întreagă.

La 16 ani, deja realizase foarte multe lucruri în viață. A devenit campion național la box și și-a făcut familia și poporul mândru”.

„Mohammed era mereu o persoană plină de energie și un tânăr deosebit.

Este trist că viața sa a fost foarte scurtă, va fi regretat și cu siguranță va rămâne mereu în inimile noastre”, s-a încheiat scrisoarea de adio a familiei.

ADVERTISEMENT

Alături de Mohammed Hasim, la bordul mașinii se mai afla o tânără în vârstă de 19 ani, care a fost dusă de urgență la spital. Din fericire pentru aceasta, a scăpat doar cu câteva zgârieturi și va supraviețui.

  • 31 de meciuri de box a câștigat Mohammed Hashim dintr-un total de 36 în toată cariera sa