Fotbal intern

Un puști de la FCSB, accidentare gravă. Va rata finalul anului

16.10.2020 | 20:25
Un pusti de la FCSB accidentare grava Va rata finalul anului
ADVERTISEMENT

Un puști de la FCSB a suferit o accidentare gravă și nu va mai putea evolua în acest an.

Această veste vine după ce impresarul Giovani Becali a anunțat că Florinel Coman este aproape de revenirea pe gazon după accidentarea din meciul cu Backa Topola.

Clubul FCSB a fost amendat cu suma de 5.000 de lei, sumă cu care au fost penalizați și jucătorii Florin Tănase, Andrei Miron și Valentin Crețu, care au primit amenzi la fel de mari, în baza unor articole care fac referire la scandări xenofobe, discriminare, rasism sau denigrare.

ADVERTISEMENT

Accidentare urâtă pentru un puști de la FCSB

Cum veștile proaste nu vine singure, FCSB și-a pierdut unul dintre puștii promițători, care a suferit o accidentare gravă la o partidă jucată cu echipa a doua în Liga 3.

Este vorba de tânărul atacant Robert Ion, a suferit o ruptură de ligament încrucişat anterior la meciul FCSB 2 – Rapid 2 şi va lipsi o perioadă lungă de timp de pe teren.

ADVERTISEMENT

Puștiul de 20 de ani, care a revenit la gruparea ”roș-albastră” după împrumutul la Academica Clinceni, urmează să fie operat și apoi va începe procesul de recuperare, dar nu va mai putea juca în 2020.

Robert Ion a prins minute bune la FCSB în acest start de sezon, profitând şi de faptul că echipa lui Toni Petrea a avut un adevărat focar de Covid-19. Atacantul a fost folosit la echipa mare a ”roș-albaștrilor” în meciurile de campionat cu FC Argeş şi FC Viitorul şi în preliminariile Europa League cu Backa Topola şi Slovan Liberec.

ADVERTISEMENT

El a reușit două pase de gol în șase meciuri jucate în toate competițiile. În 65 de partide în care a evoluat pentru Academica Clinceni, Robert Ion a dat 12 goluri.

Pentru FCSB urmează meciul din deplasare cu Academica Clinceni, din etapa a șaptea a campionatului intern. Întâlnirea este programată luni, 19 octombrie, de la ora 21:00.

ADVERTISEMENT

  • Cota BETANO pentru Academica Clinceni – FCSB: 4,05 este cota pentru “total goluri: 3”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT