Sport

Un puști i-a cerut tricoul lui Octavian Popescu după CFR Cluj – FCSB 0-1, dar s-a ales doar cu jambierele: „Dacă ai făcut schimb, îl plătești”. Video

Octavian Popescu a adus prima victorie a FCSB-ului în Gruia după opt ani de secetă. La final, un copil i-a cerut tricoul de joc, dar a fost refuzat. Ciprian Marica a explicat motivul.
20.04.2022 | 16:36
Un pusti ia cerut tricoul lui Octavian Popescu dupa CFR Cluj  FCSB 01 dar sa ales doar cu jambierele Daca ai facut schimb il platesti Video
Octavian George Popescu se bucura alaturi de un copil care ii solicita tricoul dupa meciul de fotbal dintre CFR Cluj si FCSB, contand pentru Play-off-ul Ligii 1 Casa Pariurilor, desfasurat pe Stadionul CFR Dr. Constantin Radulescu din Cluj Napoca, duminica 17 aprilie 2022. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Octavian Popescu (19 ani) a fost eroul lui FCSB în Gruia. „Nouarul” a înscris golul primei victorii a roș-albaștrilor la Cluj din ultimii opt ani. După derby, un puști i-a cerut tricoul internaționalului român, dar s-a ales doar cu jambierele. – vezi VIDEO

Ciprian Marica a explicat de ce nu a putut Octavian Popescu să îi ofere tricoul unui copil

Întâmplarea a fost comentată și de Ciprian Marica, fost fotbalist la FCSB și acționar la Farul Constanța. Recent, în tribunele arenelor din România a devenit o obișnuință ca puștii să afișeze mesaje prin care își roagă favoriții să le ofere tricoul de joc.

ADVERTISEMENT

„Am jucat în România la o echipă și am vrut să cumpăr tricou. Era mai scump decât al Barcelonei în magazin, crede-mă! Mai scump decât al Barcelonei și al lui Real Madrid! Să-ți spun de ce.

Când se negociază contractul de sponsorizare, preferă să ia bani mai mulți decât să ia echipament. D-aia jucătorii nu își pot schimba tricourile, că săracii au două tricouri”, a declarat Ciprian Marica, la Pro Arena.

ADVERTISEMENT

Marica i-a luat apărarea lui Tavi Popescu. Fostul internațional este de părere că fotbaliștii vicecampioanei nu au decât un număr limitate de tricouri oficiale și pe care trebuie să le plătească din buzunarele proprii dacă renunță la ele.

„Dacă l-ai schimbat, îl plătești. Dacă ai făcut schimb, e problema ta, îl plătești. Când vii la mine sponsor de echipament, îți impun sau negociez prețul de vânzare al tricoului, nu vinzi tu tricou cu 7 milioane și să văd că suporterii mei nu își pot permite.

ADVERTISEMENT

Foamea asta din fotbalul românesc te obligă să ceri mai mulți bani, nu mai contează că nu vinzi tricouri”, a adăugat fostul atacant.

Starul roș-albaștrilor a renunțat la jambiere

Copilul respectiv a venit să îi ceară tricoul lui Octavian Popescu chiar în momentul în care jucătorii lui Toni Petrea sărbătoreau cu galeria. Puștiul s-a ținut scai de Tavi, care cânta împreună cu fanii roș-albaștrilor.

ADVERTISEMENT

Deși nu i-a putut oferi principala piesă din echipament, Popescu nu l-a lăsat fanul său cu mâna goală și i-a oferit jambierele. Copilul s-a mulțumit și cu acest suvenir și a discutat câteva clipe cu Tavi, care l-a luat „părintește” de umăr.


  • (P) Cota BETANO pentru Farul – FCSB: 6,30 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT