Fotbal intern

Un rapidist, cel mai mare apărător al lui Gigi: „I-au luat Steaua lui Becali și îi bat bucătarii și ospătarii din liga a 4-a! Dați-i stadionul lui Gigi!”

02.05.2020 | 17:51
Un rapidist cel mai mare aparator al lui Gigi Iau luat Steaua lui Becali si ii bat bucatarii si ospatarii din liga a 4a Datii stadionul lui Gigi
ADVERTISEMENT

Robert Niță, fostul atacant al Rapidului, se declară de partea FCSB-ului în scandalul cu CSA Steaua din cauza stadionului „Ghencea”, conform sport.ro.

Robert Niță e de partea FCSB-ului în scandalul cu CSA Steaua

Robert Niță, fostul atacant al Rapidului, a vorbit despre faptul că pe nou stadion din Ghencea ar trebui să joace FCSB, nu CSA Steaua, despre care nu are o părere bună și despre care spune că este învinsă de echipe de ospătari:

ADVERTISEMENT

„Steaua e FCSB. Pentru mine, actuala FCSB e Steaua din trecut. Se supară lumea, mă înjură, primesc comentarii pe youtube, pe facebook… pot să-mi dau cu părerea. E părerea mea și am argumente.

Dacă nu era Becali, Steaua avea soarta Rapidului. Acum, cu banii de la Armată, Steaua se chinuie să promoveze de doi ani. De ce n-a ținut tot timpul Armata echipa? Dați-i stadionul lui Becali să joace, plătește omul chirie”.

ADVERTISEMENT

„Trebuie să avem grijă de branduri, de echipe mari. Lăsați-l în pace pe Becali, tot roș-albastru e. Îi luăm Steaua lui Becali și ne bat unii de prin liga a 4-a. Unii care-s de vârsta mea și bucătari-ospătari. Lăsați omul să țină echipa și asta e!”, a mai spus Robert Niță.

Scenariul horror pe care Dinamo îl poate avea

Robert Niță crede că Dinamo va avea o soartă similară cu cea a Rapidului, în cazul în care clubul din șoseaua „Ștefan cel Mare” nu va fi preluat de un investitor cu mulți bani.

ADVERTISEMENT

Fostul atacant al Rapidului nu crede că soluția ca fanii să cumpere clubul este o variantă bună și anunță că va fi un haos total dacă se va întââmpla acest lucru:

„La Dinamo se întamplă lucruri nasoale, urâte. Sper să vină cineva să-i cumpere odată și să se termine nebunia asta. Fotbalul românesc are mare nevoie de echipe de tradiție în prima divizie.

ADVERTISEMENT

Dacă nu vine nimeni la Dinamo, va avea o soartă asemanatoare cu cea a Rapidului”.