Sport

Daniel Scorpie a fost găsit! Renumitul jurnalist sportiv fusese dat dispărut de către colegi

Daniel Scorpie a fost dat dispărut în dimineața zilei de joi, 6 octombrie. Din fericire, jurnalistul sportiv a fost găsit în siguranță.
06.10.2022 | 18:59
Daniel Scorpie a fost gasit Renumitul jurnalist sportiv fusese dat disparut de catre colegi
Jurnalistul Daniel Scorpie este dat dispărut. Cei care pot oferi informații sunt rugați să apeleze numărul de urgențe 112. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT
06-10-2022
16:02

A fost găsit Daniel Scorpie

Jurnalistul Daniel Scorpie este teafăr și nevătămat. Colegii de la Gazeta Sporturilor au scris că acesta a fost găsit în siguranță și le-au mulțumit tuturor pentru ajutor.

„UPDATE: Colegul nostru a fost găsit, este în siguranță acum. Vă mulțumim pentru ajutor și implicare”, a anunțat GSP, pe Facebook.

 

Daniel Scorpie, cunoscut jurnalist și comentator sportiv, a fost dat dispărut. Acesta a fost văzut ultima oară marți. Familia a apelat la poliție pentru a-i da de urmă.

Apel umanitar pentru jurnalistul dispărut

Daniel Scorpie are 55 de ani și este un jurnalist renumit. A activat de-a lungul anilor la mai multe instituții media și s-a remarcat la Digisport în calitate de comentator al evenimentelor sportive.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Daniel Scorpie este colaborator al Gazetei Sporturilor, specializat pe fotbalul internațional. Colegii acestuia au lansat un apel pentru a-l găsi pe Daniel.

”Bărbatul din imagine a dispărut marți după-amiază, 4 octombrie, în jurul orei 16.30, din București – zona Bd. Uverturii, cartier Militari.

ADVERTISEMENT

Semnalmente: înălțime 1.80, greutate 88 kg, păr grizonat, ochi căprui, vârsta 55 ani. Era îmbrăcat cu o bluză de trening bleumarin, cu mâneci și guler de culoare albă, blugi bleumarin și pantofi sport bleumarin.

Avea un rucsac negru, inscripționat cu simbolul Puma. Răspunde la numele de Scorpie Daniel. Poate manifesta pierderi de memorie.

ADVERTISEMENT

Dacă îl vedeți, sunteți rugați să anunțați la cea mai apropiată secție de poliție sau la 112”, transmit colegii jurnalistului, de la GSP.ro.

A fost martor la atentatul terorist de pe Stade de France

În activitatea sa jurnalistică Daniel Scorpie a fost martorul multor evenimente. Unul dintre cele mai teribile a fost atentatul de la meciul Franța – Germania, din noiembrie 2015.

ADVERTISEMENT

Amicalul dintre cele două reprezentative a fost perturbat de explozie care a creat panică printre cei 80.000 de spectatori, între care și jurnalistul român.

Pentru a nu se produce incidente și mai grave, organizatorii meciului au luat atunci decizia ca partida să se dispute, iar publicul a fost evacuat abia la o oră după terminarea meciului.

Evenimentul a avut loc într-o perioadă în care Franța era zguduită de atentate teroriste ale fanaticilor susținători ai statului islamist.

ADVERTISEMENT
Tags: