Nicio categorie

Un reporter, stropit cu bere în față la finalul meciului Croația-Anglia! Video

12.07.2018 | 15:29
Un reporter a fost stropit cu bere în față de un suporter la finalul meciului Croația - Anglia din semifinalele CM 2018

Reporterul Lloyd Burr transmitea ”live” dintr-o zonă comercială londoneză pentru un post de televiziune din Noua Zeelandă la finalul meciului Croația – Anglia din semifinalele Campionatului Mondial din Rusia, când o persoană i-a aruncat în faţă conţinutul unui pahar plin de bere, informează The Guardian.

Incidentul a avut loc, miercuri seară, în Boxpark Croydon, o zonă cu baruri şi restaurante. Jurnalistul vorbea despre supărarea şi furia fanilor englezi care urmăriseră cum echipa lor este învinsă de Croaţia, în semifinalele Campionatului Mondial, când un bărbat s-a apropiat şi i-a aruncat berea în faţă.

Un reporter a fost stropit cu bere în față de un suporter la finalul meciului Croația - Anglia din semifinalele CM 2018
Un reporter a fost stropit cu bere în față de un suporter la finalul meciului Croația – Anglia din semifinalele CM 2018

După ce a fost stropit cu bere în față după meciul Croația – Anglia, reporterul a fost amenințat

Fanul care l-a stropit cu bere în față pe reporter după meciul Croația – Anglia a revenit după câteva momente şi i-a adresat câteva cuvinte de ameninţare. În ciuda incidentului, jurnalistul şi-a continuat transmisia. El a spus despre atacator că era probabil un ”australian beat”.

Croaţia s-a calificat pentru prima dată în istorie în finala unui Campionat Mondial după victoria obţinută cu 2-1, după prelungiri în faţa Angliei. Ivan Perisic şi Mario Mandzukic au marcat golurile micuţiei naţionalei şi au scos lumea pe străzile din Zagreb.

Franţa – Croaţia este finala Campionatului Mondial 2018. Meciul se va juca duminică, de la ora 18:00, pe stadionul “Lujniki” din Moscova, unde croaţii au eliminat Anglia în semifinală. Europenii îşi asigură, în aceste condiţii, al patrulea trofeu consecutiv în cea mai importantă competiţie.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NICIO CATEGORIE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri