Sport

Un rival de la CFR Cluj știe de ce FCSB nu mai ia campionatul: „A ieșit Gigione din pușcărie!”

Giedrius Arlauskis, fost jucător la FCSB și actual la CFR Cluj, știe de echipa lui Gigi Becali nu mai câștigă titlul în România.
21.05.2021 | 21:23
Un rival de la CFR Cluj stie de ce FCSB nu mai ia campionatul A iesit Gigione din puscarie
ADVERTISEMENT

Arlauskis a fost portarul „roș-albaștrilor” la ultimul titlu câștigat și crede că implicarea lui Gigi Becali a contat decisiv, fiind convins că lucrurile s-au schimbat de când a ieșit din pușcărie.

Totodată, portarul lituanian a mai glumit și a spus că îi propune lui Gigi Becali să facă un curs de antrenorat, pentru a fi el noul tehnician al propriei echipe.

ADVERTISEMENT

Rivalul de la CFR care spune că de când a ieșit Gigi Becali din pușcărie, FCSB nu mai ia titlul

Giedrius Arlauskis, portarul CFR-ului, susține că de când a ieșit Gigi Becali din pușcărie, FCSB nu a mai câștigat titlul și și-a adus aminte de ultimul campionat câștigat de echipa lui Becali, într-un sezon în care el era titularul „roș-albaștrilor”:

„Știu răspunsul la întrebarea de ce FCSB nu mai câștigă de atunci! A ieșit Gigi din pușcărie! Atunci, în acel an, aveam 13 puncte avans, defilam”.

ADVERTISEMENT

„A ieșit Gigione de la închisoare, haț am tremurat până în ultima etapă cu ASA Tg Mureș! Ne-a făcut Galațiul campioni! A fost norocul nostru, dar nu doresc nimănui așa ceva”, a declarat Arlauskis la TV DigiSport.

  • 33 de ani a împlinit Giedrius Arlauskis pe 1 decembrie

„Îi propun lui Gigi Becali să se apuce de antrenorat!”

Giedrius Arlauskis a continuat și a glumit pe seama faptului că Gigi Becali ar trebui să se apuce de un curs de antrenorat, să își ia licența Pro și să fie noul antrenor al echipei:

ADVERTISEMENT

„Eu îi propun lui Gigi să meargă licența Pro din Moldova și să antreneze el, dacă ești talentat, ești talentat la toate. Eu îl apreciez mult pe Gigi, glumesc acum”.

Arlauskis are nu mai puțin de șase titluri cucerite în România: unul cu Unirea Urziceni, unul cu FCSB și patru cu CFR Cluj, la care a revenit în iarnă, după o scurtă experiență în Arabia.

ADVERTISEMENT

Giedrius Arlauskis a fost titular în echipa antrenată atunci de Costel Gâlcă la FCSB și a reușit să cucerească tripla istorică, în ultimul sezon cu adevărat notabil pe plan intern al „roș-albaștrilor”, care de atunci au mai cucerit doar o Cupă a României, în sezonul 2019-2020.

Acum, FCSB a fost aproape să câștige titlul în Liga 1, însă problemele de lot s-au văzut în play-off, iar CFR Cluj a profitat și a reușit să pună mâna pe trofeu încă din penultima etapă, câștigând în deplasarea cu FC Botoșani, scor 1-0.

După perioada petrecută la FCSB, Giedrius Arlauskis a plecat în Premier League, la Watford, iar de acolo a ajuns din nou sub comanda lui Costel Gâlcă, la Espanyol Barcelona.

  • 1.500.000 de euro este cota de piață a lui Giedrius Arlauskis, conform transfermarkt.com

  • (P) Cota BETANO pentru sezonul viitor din Liga 1: 3,00 este cota pentru “FCSB câștigă titlul”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT