Sport

Un rival la play-off al FCSB-ului a jucat în Danemarca și le dezvăluie roș-albaștrilor secretul lui Silkeborg: ”Devine vulnerabilă”

FCSB o întâlnește, joi, pe Silkeborg în Conference League. Un rival al roș-albaștrilor în lupta pentru play-off i-a ”dezbrăcat” de secrete pe danezi.
04.10.2022 | 16:17
Un rival la playoff al FCSBului a jucat in Danemarca si le dezvaluie rosalbastrilor secretul lui Silkeborg Devine vulnerabila
Silkeborg, adversara FCSB-ului din Conference League, a fost ”dezbrăcată” de secrete de un rival al roș-albaștrilor. Sursa foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Așa cum FANATIK a dezvăluit în exclusivitate, FCSB merge în Danemarca cu rezervele, nu mai puțin de șapte jucători de bază fiind menajați pentru partida din SuperLiga cu Petrolul. Un rival al roș-albaștrilor i-a transmis lui Nicolae Dică cum poate da lovitura în meciul cu Silkeborg.

Danezii sunt disciplinați, organizați, dar și vulenrabili

Marian Huja, apărătorul Petrolului, rivala FCSB-ului în lupta pentru play-off, a evoluat vreme de două sezoane în campionatul din Danemarca și a dezvăluit secretele adversarei vicecampioanei în Conference League.

ADVERTISEMENT

Portughezul cu origini românești spune despre Silkeborg că este o echipă puternică, foarte bine organizată, iar jucătorii sunt extrem de disciplinați tactic.

Au și ei, însă, slăbiciunile lor pe care echipa lui Nicolae Dică le-ar putea specula în disputa de joi seara. Prea multă dorință de a marca îi face pe nordici vulnerabili spune Huja.

ADVERTISEMENT

”Punctul slab al lui Silkeborg? Încearcă să joace fotbal, de aceea se deschide deseori și devine vulnerabilă. Ceea ce am apreciat însă mereu la danezi sunt disciplina și organizarea.

Dacă prind o zi bună, Silkeborg câștigă meciul, este greu de învins acolo. Cred că va fi un meci echilibrat joi. Cine va greși primul riscă să piardă meciul”, a explicat fotbalistul pentru GSP.ro.

ADVERTISEMENT

Huja, despre ajutorul fanilor pentru Silkeborg

Fotbalistul de 23 de ani a înfruntat-o pe Silkeborg în perioada în care era legitimat la HB Koge. Marian Huja a dezvăluit că deși sunt recunoscuți ca un popor ”rece” danezii știu să încingă atmosfera la meciurile cu miză.

”Este atmosferă frumoasă pe stadion, danezilor le place fotbalul și dau energie propriilor jucători. Pe cei de la Silkeborg nu-i pot compara, de exemplu, cu fanii Petrolului, care sunt cei mai tari pentru mine, dar, la meciurile cu miză, știu să pună presiune pe adversar. E foarte greu de învins acolo”, a spus Huja.

ADVERTISEMENT

Apărătorul Petrolului are prieteni printre jucătorii lui Silkeborg. A fost coechipier cu Oliver Stone, titular de drept în defensiva adversarei FCSB-ului, deși are doar 21 de ani.

”Am fost coleg cu fundaș central Oliver Stone. Are talie, are forță, este printre cei mai importanți. Dar forța principală a lui Silkeborg este în atac. O echipă căreia îi place să atace”, a adăugat Huja.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 5,20 este cota pentru ” 2X și peste 2,5 goluri” la Silkeborg – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT