ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Un rival le pune frână fanilor lui Dinamo: „Nu pot salva clubul”

Autor: Cristi Maciuca | 07.01.2021 | 19:40
Un rival le pune frână fanilor lui Dinamo: „Nu pot salva clubul”
Un rival le pune frână fanilor lui Dinamo: „Nu pot salva clubul”. FOTO: sportpictures.eu

Fostul rapidist Daniel Niculae e de părere că suporterii-acționari din Ștefan cel Mare nu o pot salva pe Dinamo de la un eventual faliment.

ADVERTISEMENT

În 2020, cei peste 12 mii de membri ai programului „DDB” au strâns 800 de mii de euro din cotizații pentru a își ajuta echipa favorită.

Deși este o legendă în Giulești, Daniel Niculae nu este străin de culorile roș-albe. în perioada 1992-1995, fostul atacant a fost juniorul lui Dinamo.

Daniel Niculae, sceptic în privința proiectului fanilor dinamoviști: „Vin cu câteva torțe, dar n-au putere

„Fanii vin cu câteva torțe, dar n-au puterea să susțină clubul, deși eu mi-aș dori. Ei sunt de apreciat, pentru că, în general, suporterii cer foarte multe lucruri, însă sunt puțini aceia care se implică. Iar cei la Dinamo merită lăudați din acest punct de vedere. 

ADVERTISEMENT

Ar fi mare păcat să dispară încă o echipă, mai ales la ce se întâmplă acum în fotbalul românesc. Dar eu sunt sceptic în privința viitorului lui Dinamo”, a declarat Daniel Niculae în cadrul emisiunii „Liga Digi Sport”, de la Digi Sport.

Anunțul „DDB”: „Am achitat un salariu”

Marți, 6 ianuarie, fanii-acționari din Ștefan cel Mare au anunțat că au plătit un salariu fotbaliștilor despre care știu sigur că nu vor să o părăsească pe Dinamo.

„DDB a achitat un salariu jucătorilor de la prima echipă, a căror situație contractuală cu Dinamo este un pic mai limpede, cum sunt Andrei Bani, Valentin Borcea, Robert Moldoveanu, Ricardo Grigore și alți câini de-ai noștri. Totodată, DDB a achitat un salariu și la echipa a II-a.

ADVERTISEMENT

DDB continuă discuțiile cu toți jucătorii și membrii staff-ului. Sperăm ca împreună să găsim cele mai bune soluții în vederea depășirii situației atât de delicate în acest moment la Dinamo. Pe măsură ce aceste discuții se vor concretiza, vom reveni cu detali”, se arată într-un comunicat DDB.

Înainte de reluarea campionatului, Dinamo este pe locul 11 în Liga 1, după 15 etape, cu 16 puncte.

ADVERTISEMENT
  • 20,06% din acțiunile lui Dinamo le aparțin fanilor.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!