Fotbal intern

Un rival le pune frână fanilor lui Dinamo: „Nu pot salva clubul”

07.01.2021 | 19:40
Un rival le pune frână fanilor lui Dinamo: „Nu pot salva clubul”
Un rival le pune frână fanilor lui Dinamo: „Nu pot salva clubul”. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Fostul rapidist Daniel Niculae e de părere că suporterii-acționari din Ștefan cel Mare nu o pot salva pe Dinamo de la un eventual faliment.

În 2020, cei peste 12 mii de membri ai programului „DDB” au strâns 800 de mii de euro din cotizații pentru a își ajuta echipa favorită.

Deși este o legendă în Giulești, Daniel Niculae nu este străin de culorile roș-albe. în perioada 1992-1995, fostul atacant a fost juniorul lui Dinamo.

ADVERTISEMENT

Daniel Niculae, sceptic în privința proiectului fanilor dinamoviști: „Vin cu câteva torțe, dar n-au putere

„Fanii vin cu câteva torțe, dar n-au puterea să susțină clubul, deși eu mi-aș dori. Ei sunt de apreciat, pentru că, în general, suporterii cer foarte multe lucruri, însă sunt puțini aceia care se implică. Iar cei la Dinamo merită lăudați din acest punct de vedere. 

Ar fi mare păcat să dispară încă o echipă, mai ales la ce se întâmplă acum în fotbalul românesc. Dar eu sunt sceptic în privința viitorului lui Dinamo”, a declarat Daniel Niculae în cadrul emisiunii „Liga Digi Sport”, de la Digi Sport.

ADVERTISEMENT

Anunțul „DDB”: „Am achitat un salariu”

Marți, 6 ianuarie, fanii-acționari din Ștefan cel Mare au anunțat că au plătit un salariu fotbaliștilor despre care știu sigur că nu vor să o părăsească pe Dinamo.

„DDB a achitat un salariu jucătorilor de la prima echipă, a căror situație contractuală cu Dinamo este un pic mai limpede, cum sunt Andrei Bani, Valentin Borcea, Robert Moldoveanu, Ricardo Grigore și alți câini de-ai noștri. Totodată, DDB a achitat un salariu și la echipa a II-a.

ADVERTISEMENT

DDB continuă discuțiile cu toți jucătorii și membrii staff-ului. Sperăm ca împreună să găsim cele mai bune soluții în vederea depășirii situației atât de delicate în acest moment la Dinamo. Pe măsură ce aceste discuții se vor concretiza, vom reveni cu detali”, se arată într-un comunicat DDB.

Înainte de reluarea campionatului, Dinamo este pe locul 11 în Liga 1, după 15 etape, cu 16 puncte.

ADVERTISEMENT
  • 20,06% din acțiunile lui Dinamo le aparțin fanilor.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERN
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 867. 32 pagini + Horoscop 2022!
A apărut noua revistă Taifasuri