News

Un român a adormit într-o pubelă, după care s-a trezit în mașina de gunoi. Cum s-a petrecut totul

Un român care dormea pe străzi în Germania s-a trezit într-o mașină de gunoi, după ce a băut până nu a mai știut de el și a adormit într-o pubelă.
30.12.2022 | 21:50
Un roman a adormit intro pubela dupa care sa trezit in masina de gunoi Cum sa petrecut totul
Un bărbat a căzut în mașina de gunoi. Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Bărbatul în vârstă de 50 de ani a fost rănit la picior în urma acestui incident bizar, conform Bild.

Un român a adormit într-o pubelă după ce a băut

Individul a fost găsit în spatele mașinii de gunoi de doi muncitori care tocmai aruncaseră în camion o pubelă, în care se afla, printre altele, bărbatul. La fața locului au ajuns pompierii, care l-au scos pe român din camion.

ADVERTISEMENT

”Dezastru. Am băut bere și am vrut doar să dorm. Acum mă doare piciorul”, a transmis românul.

Bărbatul poate să se considere norocos că nu a fost strivit de mecanismul cu care e dotată mașina de gunoi. Nu la fel de norocoasă a fost o femeie din Constanța, care a fost strivită de compactor după ce a căzut acolo din greșeală în luna iulie.

ADVERTISEMENT

Femeia în vârstă de 49 de ani era angajată a unei firme de salubritate și a murit strivită, sub privirile îngrozite ale colegilor. Aceștia nu au putut să o salveze și au văzut cum femeia moare strivită de compactor.

”Din primele informații, se pare că aceasta, din cauza manipulării defectuoase a pubelei și a urcării neautorizate pe un suport de ridicare al autospecialei de transport, concomitent cu prinderea necorespunzătoare în cleștii de ridicare, ar fi alunecat și căzut de la o înălțime de 1 metru, iar pubela s-ar fi desprins și ar fi căzut asupra acesteia”, transmiteau cei de la IPJ Constanța.

ADVERTISEMENT

Medicii constatau în acel moment că trupul femeii ”prezenta urme de violență corespunzătoare presiunii exercitate prin căderea pubelei în zona toracică, fără a fi constatate alte leziuni în celelalte părți ale corpului”.

Potrivit martorilor la nefericitul eveniment, femeia era în grabă și s-a urcat în spatele mașinii de salubritate pentru a arunca singură gunoiul, contrar protocolului firmei de salubritate, după care a căzut în compactor, murind strivită de mecanism.

ADVERTISEMENT