News

Un român a câștigat o sumă uriașă la loto în Italia! Ce a făcut cu banii, în România

21.04.2019 | 12:02
Un roman a castigat 500 de mii de euro la loto, in Italia

Un ieșean a dat lovitura în Italia, unde a tras lozul câștigător, la propriu! Bărbatul a câștigat un premiu fabulos la loz în plic. Se întâmpla în anul 2009, când Giani Doloi, în vârstă de 22 de ani pe-atunci, a câștigat fabuloasa sumă de 500 demii de euro! Zilele treceau, iar românul de-abia aștepta să îi intre în cont premiul.

Norocosul câștigător la loto s-a distrat de toți banii

Odată intrat premiul în contul său din bancă, românul a început distracția. ”Primul lucru pe care l-am facut a fost sa imi iau Audi. Am dat 48.000 de euro pe el. I-am luat masina de 28.000 de euro si lu frate-miu si inca una de 11.000 de euro pentru sora mea care nici nu avea 18 ani pe atunci”, a mărturisit Giani Doloi.

Evident că Giani Doloi nu s-a oprit aici! Tânărul a scos din buzunare alți bani grei pentru a-și cumpăra un apartament pentru el și alte două pentru fratele și sora lui. Și de parcă nu era de ajuns, tânărul și-a mai cumpărat și un teren. La scurt timp și-a deschis o afacere care i-a lăsat un gust amar, deoarece a dat peste oameni care voiau doar să-l înșele. Din suma care i-a rămas, Giani a mai dat cu împrumut și unor persoane.

Castigator loto
Romanul si-a cheltuit banii castigati la loto

Tânărul a împrumutat oameni care nu iau mai înapoiat banii

”Am zis ca banii astia nemunciti nu sunt buni si vreau sa ajut pe altii. Am dat peste 10.000 de euro imprumut, dar nimeni nu mi i-a mai dat inapoi. Am imprumutat si o verisoara cu 100.000 de euro. Si-a luat apartament in Galati. Imi da si ea banii inapoi cum poate”, a mai spus tânărul.

În momentul de față, Giani Doloi nu mai are niciun șfanț, însă lunar îi vin 750 de euro din închirierea aprtamentelor cumpărate, plus suma care îi intră lunar în buzunar din salariul încasat ca șofer de tir.

Tags: