Life

Un român a comis o infracțiune pentru a scăpa de certurile cu iubita sa: „Nu o mai suport! Arestați-mă, vă rog!”

Un român a evadat din arestul la domiciliu pentru că nu se înțelegea cu iubita sa. El a plecat de acasă știind că cominte o infracțiune și chiar s-a predat.
31.03.2022 | 12:58
Un roman a comis o infractiune pentru a scapa de certurile cu iubita sa Nu o mai suport Arestatima va rog
Un român a comis o infracțiune pentru a scăpa de certurile cu iubita sa. foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Un român în vârstă de 49 de ani a preferat să meagră la închisoare decât să mai petreacă o clipă cu iubita lui, cu care se tot certa.

Mai bine la închisoare decât acasă cu iubita. Alegerea făcută de un român de 49 de ani

Bărbatul, pe nume Valentin, a fugit în Italia în speranța că va scăpa de o infracțiune pe care a comis-o în țară, el având și un mandat de arestare pe numele său.

ADVERTISEMENT

Astfel, a decis să se mute în casa femeii pe care a cunoscut-o pe internet și cu care a vorbit online aproape un an de zile, relatează publicația locală Il Tirreno.

Cei doi locuiau într-un oraș industrial din regiunea italiană Valdera (Pisa), dar se certau foarte des, motiv pentru care românul a decis să pună capăt calvarului.

ADVERTISEMENT

Totuși, planurile românului nu au fost atât de bune, deoarece acesta a fost arestat de carabinieri imediat cum a ajuns în Pontedera, deoarece pe numele său era emis un mandat european de arestare.

Valentin urma să fie extrădat înapoi în țară, iar el trebuia să stea în arest la domiciliu până atunci, adresa indicată de el ca reședință fiind casa iubitei.

ADVERTISEMENT

Românul a preferat să comită o infracțiune decât să mai stea acasă

Valentin a decis să plece de acasă după ultima ceartă pe care a avut-o cu iubita sa, știind bine că este o infracțiune. Acesta s-a predat imediat cum a văzut carabinerii.

„M-am certat din nou cu iubita mea, nu o mai suport! Arestați-mă, vă rog!”, le-a spus bărbatul polițiștilor.

ADVERTISEMENT

Acesta și-a petrecut noaptea în arest, iar apoi a fost prezentat în fața instanței. Judecătorul a dispus ca românul să își petreacă și restul timpului din arestul la domiciliu tot în casa iubitei.

Pentru că nimeni nu părea că înțelege care este motivul pentru care preferă să stea la închisoare decât acasă, românul a oferit explicații suplimentare în sala de judecată.

 „Sunt liniștit doar când dormim. Întotdeauna ne certăm. Duminică seara a distrus totul, de la dormitor la bucătărie”, a mai spus el.

ADVERTISEMENT
Tags: