Sport

Un român a dat lovitura azi-noapte la poker! A câștigat 438.000 de dolari după ce a terminat pe primul loc la un turneu cu peste 96.000 de înregistrări!

Turneul, extrem de accesibil pentru orice tip de jucător, cu 55 de dolari înscrierea, intrări nelimitate și premii uriașe, s-a derulat online, pe durata a trei zile.
08.12.2021 | 11:21
Un roman a dat lovitura azinoapte la poker A castigat 438000 de dolari dupa ce a terminat pe primul loc la un turneu cu peste 96000 de inregistrari
2021 a fost un an prolific pentru jucătorii români de poker
ADVERTISEMENT

Un român a reușit să câștige turneul The Big 20 Finale, un maraton de poker care s-a disputat pe o cunoscută platformă de specialitate. Competiția a început duminică seara și s-a încheiat în noaptea de marți spre miercuri.

Buy-in de 55 de dolari la un turneu cu 96.192 de înregistrări

Turneul a avut un buy-in de 55 de dolari și, în ciuda re-entry-urilor nelimitate. S-a creat overlay, adică garantatul premiilor anunțat dinainte, în valoare de 5.000.000 de dolari, nu a fost acoperit prin cele 96.192 de înregistrări.

ADVERTISEMENT

Din multitudinea de participanți din țara noastră, în ultima zi au rămas doi jucători, care aveau deja garantat un premiu în valoare de 3.539,70 de dolari pentru fiecare.

Miza celor doi a fost însă, atingerea mesei finale, acolo unde premiile erau deja spectaculoase: accesul în ultimii 10 garantau minim 100.000 de dolari pentru fiecare jucător calificat.

ADVERTISEMENT

Locul 1 premiat cu 500.000 de dolari, iar runner-up-ul urma sa încaseze 366.937,65 de dolari

În cele din urmă, user-ul ”tricolor” ”andreeadeea” a găsit drumul spre masa finală, iar apoi, cu un joc solid și cu multă răbdare, a rulat încet, dar sigur, spre pozițiile fruntașe.

Deși la un moment dat, chiar românul nostru a propus o înțelegere de împărțire a premiilor când mai rămăseseră 5 jucători, dealul nu a fost acceptat de toată lumea, iar acest lucru a fost, în cele din urmă, în beneficiul compatriotului nostru.

ADVERTISEMENT

Userul ”andreeadeea” a terminat pe prima poziție și a luat 438.000 de dolari

Rând pe rând, blind-urile extrem de mari au trimis la casierie, unul câte unul, trei jucători, iar ”andreeadeea” a rămas la heads-up cu un adversar din Rusia. Cei doi erau sensibili egali la numărul de fise, astfel că deal-ul a venit firesc și rapid.

poker
Cea mai bună performanță online a unui compatriot, pe 2021

 

Românul s-a mulțumit cu 438.000 de dolari, iar rusul cu 428.000. S-a mai jucat doar pentru stabilirea ierarhiei finale, iar românul a reușit să termine pe prima poziție, cea mai bună performanță online a unui compatriot, pe 2021, dacă ne raportăm la suma câștigată!

ADVERTISEMENT

Realizarea este cu atât mai notabilă, cu cât ”andreeadeea” nu avea în istoric decât un câștig de 496 de dolari și altul de 1300 pe cunoscuta platformă online. În lumea poker-ului autohton se speculează faptul că în spatele contului cu nume de femeie, s-ar fi aflat un regular profesionist.

Sergiu Covrig a câștigat o brățară de aur la World Series of Poker

Pe 30 noiembrie, Sergiu Covrig devenea este al doilea român din istorie, după Alexandru Papazian, care câștigă o brățară de aur la World Series of Poker.

Românul s-a impus în etapa 9 a turneului de la Rozvadov, Cehia, top 3 fiind completat de doi participanți din Germania, în timp ce premiul de 79.282 de dolari a fost câștigat de Sergiu.

Brățara înseamnă  foarte mult pentru mine. Dacă joc pentru un trofeu și tipul de la heads-up îmi oferă bani pentru a lua el trofeul, i-l dau lui, însă brățara este cu totul specială.

Până la urmă, am jucat la heads-up pentru brățară și acum sunt foarte fericit că am câștigat-o!”, a declarat plin de entuziasm Sergiu Covrig.

ADVERTISEMENT
„Ai bani”. Cristi Borcea l-a impresionat pe Mourinho cu suma pe care a...
„Ai bani”. Cristi Borcea l-a impresionat pe Mourinho cu suma pe care a cheltuit-o la dineul Generației de Aur
Udrea comentează cazul Coldea: Stăpânul Cătușelor iese pe ușa DNA. Sper că va...
Udrea comentează cazul Coldea: Stăpânul Cătușelor iese pe ușa DNA. Sper că va duce și la căderea lui Kovesi
EXCLUSIV „Dintre foștii colegi, Popescu are caracterul cel mai josnic. Îl interesează doar...
EXCLUSIV „Dintre foștii colegi, Popescu are caracterul cel mai josnic. Îl interesează doar banii!”. Atac devastator la adresa ”Baciului” înainte de meciul Generației de Aur
Dosarul Coldea-Dumbravă. În ce două dosare celebre ar fi intervenit foștii șefi din...
Dosarul Coldea-Dumbravă. În ce două dosare celebre ar fi intervenit foștii șefi din SRI
Cu ce se poate ocupa fiul Romaniţei Iovan, la doar 17 ani: La...
Cu ce se poate ocupa fiul Romaniţei Iovan, la doar 17 ani: La 2-3 dimineața, mi-a venit ideea. M-am băgat în ceva greu
Brazilianca Izabel Goulart și-a expus posteriorul pe covorul roșu de la Cannes! Imaginile...
Brazilianca Izabel Goulart și-a expus posteriorul pe covorul roșu de la Cannes! Imaginile cu ținuta ei fac acum înconjurul internetului / Foto
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
Cine este românul arestat pentru că ar fi spionat în favoarea Rusiei. Bărbatul...
Cine este românul arestat pentru că ar fi spionat în favoarea Rusiei. Bărbatul voia sa candideze pentru funcția de primar
Cea mai bună grupă de sânge. O revelație și pentru savanți
Cea mai bună grupă de sânge. O revelație și pentru savanți
Doliu în Generaţia de Aur la câteva ore după meciul de retragere. Anunţul...
Doliu în Generaţia de Aur la câteva ore după meciul de retragere. Anunţul trist, în urmă cu puţin timp
Cum și când să cumperi cireșe? Expert în horticultură: „Cireșele de mai sunt...
Cum și când să cumperi cireșe? Expert în horticultură: „Cireșele de mai sunt de «poftă», nu au gustul celor de iunie. Mai mult, ce găsești acum pe tarabă sunt din import”
Mara Bănică, acuzații dure la adresa familiei lui Culiță Sterp: „Am văzut-o pe...
Mara Bănică, acuzații dure la adresa familiei lui Culiță Sterp: „Am văzut-o pe mama acestor Sterpi la Măruță. A crescut niște animale”