Life

Un român a dat lovitura pe litoral cu afacerea sa. Întreaga idee, spune el, i s-a arătat în vis

Antreprenorul care a reușit să își trăiască visul, la propriu. Ideea de afacere inedită pe care un român a pus-o în aplicare pe plaja Corbu.
26.06.2024 | 22:53
Un roman a dat lovitura pe litoral cu afacerea sa Intreaga idee spune el i sa aratat in vis
Cum a reușit un român să își trăiască visul, la propriu. Sursa foto: Pixabay
ADVERTISEMENT

Fără doar și poate, românii nu duc deloc lipsă de idei în domeniul afacerilor. În timp ce alții elaborează ani întregi un plan de afaceri, alții sunt mai norocoși. Este și cazul lui Cosmin, care spune că afacerea lui i s-a arătat în vis.

Antreprenorul care a dat lovitura pe plaja Corbu

Nimeni și nimic nu poate sta în calea românilor dornici să transforme un vis în realitate. Este și cazul lui Cosmin, un român căruia afacerea de succes i s-a arătat în vis.

ADVERTISEMENT

Deși poate că pentru mulți asta poate suna ciudat, Cosmin susține că nu ar fi avut succes dacă nu ar fi ținut cont de visul său. În urmă cu șase ani, acesta a visat cum va arăta proiectul care îi va genera venituri substanțiale.

Cosmin a recunoscut că a ajuns să își trăiască visul, la propriu. Pentru turiștii care merg la mare, acesta a construit șapte corturi vegetale, dotate cu terasă, șezlong, hamac și pat matrimonial.

ADVERTISEMENT

”Acum şase ani şi jumătate am visat proiectul acesta. Îmi înfăptuiesc un vis, ca să zic aşa. Vorbim de şapte corturi vegetale, utilate cu câte o alveolă, o terasă proprie, cu şezlong, cu hamac, cu pat matrimonial.”, a spus antreprenorul pentru observatornews.ro.

Cosmin Văru a fost atent la toate detaliile, astfel încât cei care îi trec pragul să se simtă bine. Pentru ca ideea lui să prindă contur, bărbatul a lucrat cu un meșter popular din Bucovina.

ADVERTISEMENT

Cât costă să te cazezi în corturile lui Cosmin Văru de pe plaja Corbu

Atunci când și-a ales persoanele cu care să lucreze, meșterul popular a avut un rol esențial. Cu zeci de ani de activitate de restaurare la Vatican, meșterul a reușit să transpună în realitate ideea care i s-a arătat în vis lui Cosmin.

Interiorul corturilor este lucrat manual. Deși la mijloc este o muncă titanică, bărbatul nu are de gând să se oprească aici. Din contră, vrea să integreze natura în proiectul său măreț.

ADVERTISEMENT

Cosmin Văru intenționează ca fiecare cort vegetal să fie învelit în pământ. Astfel, turiștii vor avea ocazia să se cazeze în bordeie, ca odinioară.

”Încercăm o fuziune cu natura, o integrare a acestora în natură, acesta este şi motivul pentru care ele sunt învelite, ca orice bordei, în pământ şi urmează a fi plantate trifoi alb şi trifoi roz.”, a mai declarat Cosmin Văru pentru aceeași sursă.

Cei care vor să se cazeze în corturile lui Cosmin, sunt așteptați după jumătatea lunii iulie. Prețurile sunt pentru toate buzunarele. Cei care optează pentru o noapte la cort vor plăti 300 de lei, iar cei care vor să se cazeze în bordeie, vor scoate din buzunar 600 de lei.

ADVERTISEMENT