News

Un român a fost arestat în Italia. Ce le făcea acesta oamenilor dintr-un supermarket, în plină pandemie

14.04.2020 | 10:08
Un roman a fost arestat in Italia Ce le facea acesta oamenilor dintrun supermarket in plina pandemie
ADVERTISEMENT

Un român a fost arestat în Italia, la Torino, după ce a încercat să sustragă, chiar de pe fața oamenilor aflați într-un supermarket, măștile de protecție în fața coronavirus.

Un român a fost arestat în Italia. Ce le făcea acesta oamenilor dintr-un supermarket, în plină pandemie

În plină pandemie de coronavirus în Italia, țara cel mai greu lovită de maladie în Europa, un român a fost reținut de poliția locală din Torino după ce a comis un gest revoltăror.

ADVERTISEMENT

Aflat într-un supermarket din orașul Torino, conaționalul nostru a fost arestat după ce a hărțuit mai multe persoane într-un spațiu comercial.

Presa din Italia informează că acesta se apropia de clienții dintr-un supermarket care stăteau la coadă și încerca să le fure măștile de pe față.

ADVERTISEMENT

Potrivit TorinoNews24, românul de 42 de ani a hărțuit nu doar clienții, ci și staff-ul magazinului care se afla în post în acel moment.

Românul, arestat de Poliția Torino

Carabinieri din zonă au fost informați rapid în legătură cu comportamentul românului și au intervenit de urgență în supermarket.

ADVERTISEMENT

Ajunși la locul infracțiunii, forțele de poliție au avut ceva probleme cu românul. Recalcitrant, acesta început să-i jignească și să-i amenințe pe carabinieri, transmite sursa citată.

Nu este prima oară când cetățeanul român aduce probleme comunității și forțelor de ordine din Italia.

ADVERTISEMENT

În urma acțiunilor sale din aceste zile, românul, care avea deja antecedente penale, a fost reținut.

ADVERTISEMENT