News

Un român a fost declarat mort în locul geamănului său, în Austria: „Remus este încă în viață”

Un român a fost declarat mort în locul fratelui său geamăn, în urma unui accident rutier din Austria. Confuzia dintre Romulus și Remus a fost lămurită chiar de sora celor doi.
12.11.2021 | 16:06
Un roman a fost declarat mort in locul geamanului sau in Austria Remus este inca in viata
ADVERTISEMENT

Confuzia a apărut în urma unui accident rutier care avut loc în Austria și care a curmat viața unui român în vârstă de 55 de ani, pe nume Romulus H.

Tragedia  avut loc în cursul zilei de duminică pe autostradă, în zona localității Asten, în Austria Superioară, transmite presa austriacă.

ADVERTISEMENT

Oamenii legii care au sosit de urgență la fața locului au presupus faptul că cel care se afla la volanul mașinii în momentul în care a avut loc impactul era și proprietarul acesteia.

Oamenii legii au identificat greșit cadavrul și au anunțat rudele

Nimic mai greșit în acest caz, însă, deoarece la volan se afla nimeni altul decât fratele geamăn al victimei, un motiv în plus care a determinat să se producă această confuzie, având în vedere asemănarea izbitoare între cei doi frați.

ADVERTISEMENT

Astfel, autoritățile au anunțat familia bărbatului mort în accident despre această tragedie, dar sora celor doi bărbați a făcut lumină în acest caz, la cinci zile după ce a avut loc accidentul mortal.

Aceasta a anunțat autoritățile că cel care a decedat, de fapt, în accident este Romulus, care împrumutate mașina de la fratele său, și nu Remus, așa cum s-a crezut inițial.

ADVERTISEMENT

„Remus este încă în viață”, a spus sora celor doi gemeni.

Bărbatul în vârstă de 55 de ani a fost implicat într-un accident rutier duminică dimineața, la 5:00. Mașina pe care o conducea a fost izbită în plin de o alta din spate, pe fondul ceții dense.

O problemă medicală ar fi putut determina șoferul român să conducă prea încet

Presa din Austria speculează că ar putea fi vorba despre un incident de natură medicală care să fi dus la producerea acestui accident, mai ales pentru că șoferul român conducea mult mai încet față de austriacul care l-a lovit.

ADVERTISEMENT

Ceața densă l-a împiedicat pe acesta să mai vadă în față, așa că nu a zărit mașina românului, care circula foarte încet.

Celălalt conducător auto nu a suferit răni prea grave. După acest accident mortal, ambele vehicule au fost grav avariate.

Poliția din Austria încă cercetează acest caz, iar șoferului ucis i se face autopsia.

Deocamdată, nu se știe care sunt cauzele acestui accident, dar toate variantele sunt luate în calcul de Poliția din Austria.

ADVERTISEMENT