News

Un român a intrat cu TIR-ul într-un grup de muncitori, în Italia. Bărbatul a murit pe loc, fiul său și alte opt persoane au fost rănite grav

Tragedie rutieră în Italia, acolo unde un român a intrat cu TIR-ul într-un grup de muncitori. Șoferul a murit pe loc, fiul său și alte opt persoane au fost rănite.
08.06.2023 | 16:08
Un roman a intrat cu TIRul intrun grup de muncitori in Italia Barbatul a murit pe loc fiul sau si alte opt persoane au fost ranite grav
Un șofer român de TIR a murit într-un grav accident, în Italia. Fiul, care îl însoțea, este rănit. Sursa foto: ilmattino.it
ADVERTISEMENT

Doi români au fost implicați într-o nouă tragedie, în Italia. Tatăl, șofer pe un TIR, a murit, iar fiul său, care îl însoțea, a ajuns la spital. Autovehiculul lor a fost implicat într-un grav accident.

Un șofer român de TIR a murit într-un grav accident, în Italia. Fiul, care îl însoțea, este rănit

Potrivit presei din Italia, accidentul mortal a avut loc în cursul nopții de miercuri spre joi, 7 spre 8 iunie, pe tronsonul Porto di Vasto al autostrăzii A14 (Adriatica, în zona Torino di Sangro). Aici, autocamionul condus de conaționalul nostru a intrat într-un șantier stradal plin de muncitori.

ADVERTISEMENT

În urma impactului violent, conaționalul nostru a decedat pe loc. Fiul său, care se afla cu el în cabină, a fost rănit. Au avut de suferit și opt muncitori care lucrau pe autostradă.

În urma accidentului, aceștia au fost răniți. Victimele au fost transportate la spitale din zonă. Din păcate, se pare că unul dintre muncitori este în stare foarte gravă, informează publicația Il Mattino.it.

ADVERTISEMENT

Tragedia de noaptea trecută, petrecută după ora 1.00, a avut loc în apropierea unui șantier situat în apropiere de Sangro Ovest. Aici, șoferul român al camionului a pierdut controlul autovehiculului și a spart protecțiile. TIR-ul a trecut practic peste muncitorii care se aflau la fața locului pentru a efectua reparații de asfalt.

La locul accidentului au sosit mai multe echipaje de pompierii, precum și personal de la Poliția Rutieră a Detașamentului Vasto Sud și de la Autostrade per l’Italia. Secțiunea de drum unde s-a produs accidentul a fost închisă, afectând grav circulația rutieră.

ADVERTISEMENT

Șoferul român de 45 ani nu a avut nicio șansă

Șoferul camionului, un român 45 de ani, nu a avut nicio șansă să scape cu viață din accident. Cabina camionului său a fost complet distrusă. Fiul care se afla cu el la bordul vehiculului de mare tonaj a suferit răni ușoare.

În ceea ce-i privește pe muncitorii răniți de pe șantier, aceștia au fost internați la unități medicale din Chieti, Vasto și Pescara. Starea unuia dintre muncitori, un bărbat de 47 de ani, este considerată gravă, potrivit medicilor.

ADVERTISEMENT

La locul accidentului au intervenit imediat serviciile de urgență, pompierii și poliția rutieră Vasto Sud, sub coordonarea inspectorului Luca Di Paolo. Modul de producere al accidentului este încă investigat de autoritățile competente.

ADVERTISEMENT