Life

Un român a inventat pizza cu topping de aur! Câţi bani trebuie să dea cei care vor să o mănânce: “Nu băgăm mâinile în portofelul nimănui”

Pizza cu topping de aur. Este invenția unui român cu care face furori printre italieni. Cei care vor să se bucure de un astfel de preparat deosebit trebuie să scoată din portofel o sumă mare.
04.08.2022 | 18:51
Un roman a inventat pizza cu topping de aur Cati bani trebuie sa dea cei care vor sa o manance Nu bagam mainile in portofelul nimanui
Cât costă pizza cu foițe de aur a românului. Sursa foto: RistorantePizzeria DaRobert Jesolo
ADVERTISEMENT

Un român i-a cucerit pe italieni după ce inventat o pizza cu foiță de aur, de 24 de karate. Robert Nedea, originar din București, este de 30 de ani stabilit în peninsulă și mulți îi vizitează acum restaurantul datorită preparatului său unic.

Românul care i-a cucerit pe italieni cu invenția sa: pizza cu foiță de aur

Robert Nedea deține, mai exact, un restaurant tip pizzerie în Veneția. Mulți se întreabă cum i-a venit ideea să creeze o pizza cu topping de aur, care este unul comestibil.

ADVERTISEMENT

Pe lângă aur, pizza creată de românul nostru conține și mozzarella, sos de roșii, busuioc și 200 de grame de burrata de bivoliță. Pentru toată această compoziție prețul nu este unul de trecut vederea: 99 euro.

Robert Nedea spune că nu mulți își permit felul lui unic de mâncare, iar cei care nu se dau în lături sunt dornici de a degusta preparate aparte și lasă și bacșiș consistent chelnerilor, în jur de 25 de euro.

ADVERTISEMENT

Bucureșteanul i-a dat și o denumire artei sale culinare: ”Pizza Mimi Regina d’Oro 24 Kt”, considerată acum o pizza de lux. El s-a inspirat pentru creația sa din restaurantele din Dubai.

”În restaurantele din Dubai se stropesc cu aur fripturile și se vând cu o mie de dolari. Ar trebui să facem și noi cu pizza același lucru. Ne-am gândit să le oferim clienților posibilitatea de a trăi aceleași emoții, dar mâncând o pizza.

ADVERTISEMENT

Una este să plătești 1.500 de euro pentru o bucată de carne și alta e să plătești 99 de euro pentru o pizza, chiar dacă e și acesta un preț ridicat. O dată în viață poți să faci o nebunie. Noi nu băgăm mâinile în portofelul nimănui”, a detaliat Robert Nedea, potrivit corrieredelveneto.

Majoritatea celor interesați de pizza cu aur sunt turiști străini, hotelieri sau tineri care vor să facă extravaganțe. Aceștia mai comandă și șampanie la un preț ridicat, care să meargă cu pizza.

ADVERTISEMENT

Cum servește românul pizza sa cu foiță de aur

”Pizza Mimi Regina d’Oro 24 Kt” nu se aduce la masa clienților oricum. Se anunță întregul local de comandă, după care se servește pe notele melodiei ”We Are the Champions”.

”Noi servim pizza Mimi Regina d’Oro pe notele melodiei We Are the Champions. Dacă și clienții acceptă, anunțăm întregul local că au făcut comanda respectivă”, a mai detaliat Robert Nedea.

ADVERTISEMENT