News

Un român a murit în arest, în Germania. Bărbatul fusese reținut cu câteva ore înainte

Un român a murit la sediului poliției din München. El a fost reținut cu câteva ore înainte.
31.08.2021 | 14:05
Un roman a murit in arest in Germania Barbatul fusese retinut cu cateva ore inainte
ADVERTISEMENT

Românul a murit la scurt timp după ce a fost arestat, în ciuda faptului că acesta a fost declarat apt pentru detenție. Acum, se fac investigații în acest caz.

Un român a murit la sediului poliției din München, la câteva ore după reținerea sa

Bărbatul în vârstă de 51 de ani a fost găsit fără suflare, după ce a fost dus la sediului poliției din München. El a fost reținut în cursul zilei de vineri, în zona Ingolstädter Strasse.

ADVERTISEMENT

Oamenii legii au descoperit că pe numele său era un mandat de arestare, așa că au decis să îl ducă la secție. În momentul în care a fost ridicat de polițiști, bărbatul era foarte beat, iar el a fost dus la un spital pentru a i se face verificări.

„Din cauza unei alcoolizări semnificative și pentru o evaluare generală a stării sale de sănătate, a fost dus la un spital”, a transmis poliția din München într-un comunicat de presă.

ADVERTISEMENT

De asemenea, în același document, oamenii legii au mai transmis că bărbatul nu prezenta vreo anomalie și nu părea că îi este rău.

„În timpul controalelor, oficialii închisorii de serviciu nu au găsit nicio anomalie la bărbatul în vârsta de 51 de ani”, se mai arată în informarea făcută de Poliția din Munchen.

ADVERTISEMENT

Bărbatul a fost găsit fără suflare. Medicii au constata decesul

În ciuda faptului că el a fost declarat apt pentru detenție de către medici, în jurul orei 5 dimineața el a fost găsit fără sufare. Au fost alertate serviciile de urgență.

Medicii sosiți la fața locului au început manevrele de resuscitare, însă bărbatul nu a răspuns la ele și ulterior a fost declarat decesul.

ADVERTISEMENT

„Serviciul de salvare a fost alertat imediat și au fost începute măsurile de resuscitare.

Personalul sanitar care a ajuns la scurt timp după aceea a preluat resuscitarea și în jurul orei 5:45 dimineața, procedurile au fost întrerupte de către medicul de urgență, care a constatat decesul”, a mai transmis aceeași sursă.

Deocamdată, nu se știe care este cauza morții românului, însă trupul său a fost dus la Institutul de Medicină Legală. Acolo va fi stabilit motivul decesului.

Cauza probabilă a morții ar putea fi o boală internă despre care nu se știa.

ADVERTISEMENT
Tags: