News

Un român a murit în Italia, pe câmp, la cules de roșii! Soția nu are bani să-i repatrieze trupul neînsuflețit

18.08.2019 | 12:08
Botoșăneanul a fost găsit mort de colegi. Sursa foto - facebook

Un român a murit în Italia, pe câmp, la cules de roșii! Drama este cu atât mai mare încât bârbatul se afla la muncă în străinătate pentru a strânge bani pentru operația soției lui. Radu Cheleneagră, în vârstă de 57 de ani, domiciliat în Dorohoi, tatăl unui adolescent a încetat din viață la începutul lunii. Tragedia a avut loc pe câmpurile din localitatea Serracapriola, provincia Foggia, din regiunea Puglia.

Un român a murit în Italia, pe câmp, la cules de roșii!

Bărbatul a murit în timp ce se afla la recoltat de roșii, acesta fiind angajatul unei ferme. Românului i s-a făcut rău la un moment dat și le-a transmis colegilor și șefilor că se retrage pentru puțin timp la umbră, într-o remorcă aflată în apropierea câmpului cu legume. Acolo a stat câteva ore până când colegii au început să se îngrijoreze. Aceștia au plecat în căutarea lui, însă l-au găsit prăbușit la pământ.

Din păcate, în ciuda faptului că au fost chemate de urgență echipajele de intervenție, nu s-a mai putut face nimic pentru el. Conform primelor informații, românul a murit din cauza unui stop cardiac. „El s-a dus să strângă bani pentru operația mea și acum mă chinui eu ca să strâng bani să-l pot înmormânta”, a spus, printre lacrimi, soția acestuia. Femeia are mari probleme de sănătate.

Un român a murit în Italia, pe câmp, la cules de roșii! Roșii
Românul lucra în Italia la cules de roșii. Sursa foto – facebook

Soția nu are bani să-i repatrieze trupul neînsuflețit

Aceasta a căzut și și-a distrus osul la picior iar acum are nevoie de o perație la Târgu Mureș, intervenție chirurgicală care necesită, de asemenea, mulți bani. Soțul a vrut să o ajute și a decis să plece la muncă, departe de ea pentru a încerca să strângă suma cât mai repede posibil. Soarta însă nu a fost una deloc blândă pentru acesta. Îndoliată, soția încearcă acum să-i repatrieze trupul neînsuflețit pentru a-l înmormânta cum se cuvine.

Singurul venit al acesteia este o pensie de 640 de lei. Repatrierea costă însă câteva mii de euro bune, bani care sunt imposibil de strâns. Pentru cei care vor să o ajute pe femeie să-și aducă soțul acasă o pot contacta direct pe aceasta la numărul de telefon 0752 544 915.