Fotbal international

Un român a semnat cu PSG! FRF îl vrea la naţionala U21

04.07.2018 | 12:47
Un roman a semnat cu PSG FRF il vrea la nationala U21

Un român a semnat cu PSG, colosul fotbalului francez şi unul dintre cele mai puternice cluburi din lume la această oră, după ce a fost preluat de către un consorţiu din Qatar, condus de şeicul Nasser El Khelaifi. Este vorba de Virgiliu Postolachi, acesta având 18 ani.

Problema este că Postolachi are dublă cetăţenie, moldovenească şi franceză şi este o mare bătălie din partea a trei federaţii pentru a-l determina să vină la echipele naţionale ale ţărilor lor. Moldova i-a promis intrarea deja în lotul echipei mari, francezii la juniori, iar FRF îl vrea pentru naţionala Under 21.

Un român a semnat cu PSG! FRF a avut mai multe discuţii cu părinţii acestuia

Reprezentanţii FRF au avut deja mai multe întâlniri cu părinţii jucătorului, inclusiv la Bucureşti, în speranţa că îi vor putea convinge pe aceştia  să îşi determine băiatul să aleagă România. Postolachi este considerat drept un jucător de mare perspectivă.

Neymar PSG. Vitgiliu Postolachi ar putea ajunge coleg cu starul brazilian după semnarea contractului de profesionst
Neymar PSG. Vitgiliu Postolachi ar putea ajunge coleg cu starul brazilian

Tocmai faptul că evoluţiile sale la echipa a doua a parizienilor au fost monitorizate cu atenţie de către şefii clubului arată că la PSG se caută şi valorificarea talentelor din propria curte şi nu doar aducerea de jucători de top pe sume exorbitante. Oricum PSG trebuie să vândă de urgenţă de cel puţin 100-120 de milioane de euro, pentru că este în evidentă discrepanţă cu normele regulamentului de fair play financiar.