News

Un român de 36 de ani și-a pus capăt zilelor în Italia. Gestul său a îndurerat o localitate din Olt: ”E fără cuvinte”

29.05.2020 | 13:34
Un roman de 36 de ani sia pus capat zilelor in Italia Gestul sau a indurerat o localitate din Olt E fara cuvinte
ADVERTISEMENT

Un român de 36 de ani și-a pus capăt zilelor în Italia. Gestul său a venit ca un trăsnet pentru familia din România, dar și pentru locuitorii comunei sale natale din județul Olt.

Un român de 36 de ani și-a pus capăt zilelor în Italia. Gestul său a îndurerat o localitate din Olt: ”E fără cuvinte”

Tragedie fără margini pentru o familie din comuna Brâncoveni, județul Olt. Fiul lor, Florin, în vârstă de doar 36 de ani, a murit. Acesta s-ar fi spânzurat, în Italia, țara în care lucra de mai mult timp.

ADVERTISEMENT

În urmă cu un deceniu, pentru a încerca să-și facă un viitor, Florin Străinu luat calea Europei. A lucrat mai întâi în Spania, iar apoi s-a mutat în Italia, scrie Adevărul.

Din Italia a venit recent și vestea tragică. Miercuri, 27 mai, Florin nu i-a mai răspuns surorii sale la mesaje. Aveau o relaţie deosebită, reuşind cu greu să treacă peste pierderea mamei lor, petrecută cu aproximativ nouă ani în urmă.

ADVERTISEMENT

Micuța comunitate din Brâncoveni este dărâmată după auzul veștii din Italia. Florin făcea parte dintr-o familie model, iar ani la rândul care a reprezentat ani la rând a fost sufletul echipei locale de fotbal.

  • ”Timpul este prețios. Nu-l risipi.”, acestea sunt ultimele cuvinte publicate de Florin Străinu pe pagina sa Facebook, în data de 23 mai
ADVERTISEMENT

Primăria Brâncoveni: ”Toată lumea e bulversată. E fără cuvinte”

Oamenii din localitatea natală a lui Florin își revin cu greu după ce au primit vestea sinuciderii acestuia. ”Primăria Comunei Brâncoveni anunță cu mare durere pierderea prematură a prietenului nostru Florin Strainu, la numai 36 de ani, om de mare caracter, cu un suflet ales, cel care a pus bazele formării echipei de fotbal Branco Brâncoveni și care a fost permanent alături de noi în tot ceea ce am făcut”, scrie pe pagina Facebook a primăriei.

”Toată lumea e bulversată, a făcut inamicul ăsta din noi ce-a vrut. Sunt familii, sunt convins, fără serviciu, sunt familii care au rămas fără bani, sunt familii care nu pot să-şi plătească ratele, sunt familii acolo care n-au putut să vină și nu mai au cu ce să trăiască.

ADVERTISEMENT

N-aș vrea să cred că și el face parte din categoria asta. De trei luni de zile fără să lucrezi… Nu știm, nu știm ce s-a întâmplat cu el… Era deschis din fire, și lui și surorii le plăcea natura. Îi plăcea să iasă, să facă mișcare… Mă puneam în situația tatălui lui acum și…. E fără cuvinte. Tata e terminat.

Nu s-a recăsătorit, vă dați seama ce e-n sufletul lui, nici ei nu s-au căsătorit. S-au legat tare de maică-sa și pentru ei a fost o durere mare, mai ales că acum un an și jumătate a murit și bunicul, de care de asemenea erau legați…”, a spus primarul comunei Brâncoveni citat de sursa amintită.

Cei care au posibilitatea să dea o mână de ajutor pentru repatrierea trupului neînsufelțit al lui Florin Străinu o pot face donând orice sumă în conturile deschise de sora acestuia:

  • Cont în lei: RO39INGB0000999907289856
  • Cont în euro: RO98INGB0000999909324436

Ambele conturi sunt pe numele Străinu Diana Iuliana.

ADVERTISEMENT