News

Un român din Italia care își teroriza soția a fost trimis în judecată: ”Îți dau foc. Merg la închisoare, dar te ard”

Un român din Italia care și-a terorizat ani la rândul soția și care o amenința că îi va da foc și o va ucide a fost, în sfârșit, trimis în judecată de tribunalul din Pesara.
26.06.2022 | 21:37
Un roman din Italia care isi teroriza sotia a fost trimis in judecata Iti dau foc Merg la inchisoare dar te ard
Un român din Italia care își teroriza cumplit soția a fost trimis în judecată
ADVERTISEMENT

Un român de 48 de ani și-a terorizat soția ani la rândul. Impunându-i un stil de viață foarte strict, amenințând că orice nesupunere îi poate fi fatală, bărbatul i-a transformat soției sale traiul de zi cu zi într-un adevărat calvar. Acum însă, el a fost trimis în judecată.

Un român din Italia care își teroriza soția a fost trimis în judecată după ce a amenințat-o că îi va da foc și o va ucide

Conform presei italiene, citate de Rotalianul, un român din Peninsulă a fost trimis în judecată de un tribunal din Pesaro fiind acuzat de rele tratamente aplicate soției sale, femeia fiind tratată ca o sclavă ani la rândul.

ADVERTISEMENT

Potrivit presei, bărbatul care are 48 de ani și este rezident în localitatea Cartoceto, din provincia Pesaro e Urbino (Marche), o comună de puțin peste 8.000 de locuitori situată în zona centrală a Italiei.

Românul care își teroriza soția o insulta și o agresa pe femeie, mai precizează sursele citate, în fața fetiței de 11 ani pe care o au împreună. Mai mult chiar, gelos din cale afară, bărbatul a lovit-o și a încercat să o strângă de gât pe femeie în repetate rânduri.

ADVERTISEMENT

Din acest motiv, după ce a văzut dovezile aduse de procurori, magistrații din Pesaro au decis să îl trimită în judecată pe bărbat, iar acum românul care și-a terorizat soția riscă să facă ani grei de pușcărie pentru relele tratamente aplicate femeii.

Bărbatul i-a instalat soției o aplicație pe telefon ca să o urmărească în fiecare secundă

Românul de 48 de ani, pentru a-i controla fiecare mișcare soției sale, i-a instalat acesteia, pe telefon o aplicație de localizare geografică. În acest fel, pare-se, el o urmărea peste tot și se asigura că, în acest fel, femeia nu îi iese din cuvânt.

ADVERTISEMENT

Anchetatorii, conform sursei citate, susțin că, la un moment dat, bărbatul i-a scos și cartela SIM din telefon pentru a se asigura că femeia nu va lua legătura cu altcineva, gelozia lui fiind inexplicabilă.

”Cât ești căsătorită cu mine trebuie să faci ce-ți spun eu”, pretindea bărbatul care își umilea constant soția alături de care avea și o fetiță de 11 ani și care asista, neputincioasă, la toate crizele de furie ale tatălui ei.

ADVERTISEMENT

Mai mult, atunci când era nemulțumit, bărbatul îți amenința crunt soția. ”Te arunc pe fereastră”, ”Dacă nu-ți faci valiza și pleci, mâine te arunc în stradă în chiloți” sau ”Îți dau foc. Merg la închisoare, dar te ard”, erau amenințările devenite comune pentru românul stabilit în Italia.

Culmea, în ciuda geloziei și controlului, ambele duse la extrem, bărbatul, susțin procurorii, i-ar fi spus soției sale să îi dea banii pe care i-ar fi câștigat din prostituție. ”Ești o prostituată, trebuie să mă întreții și să-mi dai 40% din TFR (lichidare, n. red.)”, ar fi spus românul.

ADVERTISEMENT