News

Tragedie în Italia. Un român, ucis de un compatriot după mai multe pahare de băutură

03.10.2020 | 13:32
Tragedie in Italia Un roman ucis de un compatriot dupa mai multe pahare de bautura
Tragedie în Italia. Un român, ucis de un compatriot după mai multe pahare de băutură. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

O crimă cu sânge rece căreia i-a căzut victimă un român a avut loc în Italia. Un conațional a fost ucis de un prieten, după mai multe pahare de băutură.

Drama a avut loc vineri seara, după un conflict produs în localitatea italiană Pastrengo. Victima, de 44 de ani, și atacatorul, un alt bărbat, tot român, în vârstă de 64 de ani, au băut alcool împreună, dar apoi s-au luat la ceartă.

ADVERTISEMENT

Conflictul a degenerat, iar bărbatul mai în vârstă și-a ucis colegul de pahar  prin înjunghiere, scrie presa din Italia.

Un român din Italia, ucis de un compatriot după mai multe pahare de băutură

Doi români din Italia au fost implicați, din postura de agresor, respectiv de victimă, într-o crimă cu sânge într-o zonă din provincia Verona.

ADVERTISEMENT

Tragedia a fost raportată vineri, 2 octombrie 2020, în localitatea Pastrengo. Un cetățean român a fost ucis de un conațional în urma unor certuri aprinse care, în cele din urmă, au degenerat în violență.

Conform datelor oferite de publicația Verona Sera, totul s-a întâmplat în jurul orei 18:00 din seara zilei de vineri, într-o casă situată pe via Ronchi.

ADVERTISEMENT

În urma unor discuții în contradictoriu, începute din motive banale după mai multe pahare, unul dintre cei doi bărbați, un cetățean român în vârstă de 64 de ani și cu inițialele numelui a luat un cuțit și l-a înjunghiat pe celălalt bărbat, de naționalitate română și el, dar în vârstă de 44 de ani.

Bărbatul de 44 de ani a murit din cauza rănilor grave

Din cauza rănilor suferite, victima a decedat pe loc, iar personalul medical solicitat la fața locului nu a mai putut face nimic pentru a-l salva. Carabinierii, interveniții și ei la locul tragediei, l-au reținut pe bărbatul de 64 de ani undeva în apropierea locuinței unde a avut loc crima și l-au pus sub arest.

ADVERTISEMENT

Deocamdată, ancheta continuă în acest caz, iar investigatorii vor reveni cu mai multe detalii în următoarele zile. Se presupune că ambii bărbați români, care lucrau ca muncitori agricoli în zonă, se aflau sub influența alcoolului în momentul producerii conflictului tragic.

ADVERTISEMENT