News

Un român din Statele Unite a fost prins cu 170 de kilograme de droguri asupra sa! Riscă acum până la 40 de ani de închisoare

31.07.2020 | 18:01
Un roman din Statele Unite a fost prins cu 170 de kilograme de droguri asupra sa Risca acum pana la 40 de ani de inchisoare
ADVERTISEMENT

Florin Daniel Goran, un român de doar 36 de ani stabilit de curând în Statele Unite a încercat să trăiască visul american vânzând cantități impresionante de substanțe interzise alături de iubita sa, Claudia Maria De Marco, o tânără din Hermosa Beach, California.

Planurile sale au fost dejucate, însă, de un echipaj de poliție care a observat imediat că ansamblul de vehicule pe care îl conducea era supraîncărcat și l-au tras pe dreapta pentru verificări suplimentare.

ADVERTISEMENT

Nu mică le-a fost mirarea când au constatat că bărbatul și partenera sa ascundeau în camion nu mai puțin de 170 de kilograme de droguri, marfă pregătită deja pentru a fi distribuită.

Român prins cu droguri în SUA! Încerca să le vândă alături de iubita sa

Atât românul, cât și americanca au fost reținuți și puși sub acuzare pentru deținere de droguri. Dacă va fi găsit vinovat, Florin riscă ani grei de închisoare. Nici partenera de viață nu va scăpa cu o pedeapsă prea blândă pentru fapta sa.

ADVERTISEMENT

În cazul în care jurații vor ajunge la concluzia că acțiunile compatriotului nostru ar fi pus în pericol populația de peste ocean, acesta își poate petrece următorii 40 de ani în spatele gratiilor. În plus, este considerat liderul acțiunii, situație care nu îl pune deloc într-o lumină favorabilă.

Le reamintesc traficanților să se gândească de două ori înainte să încerce să se ascundă în spatele unor legi care permit producerea de marijuana.

ADVERTISEMENT

Nu vom ezita să aplicăm pedepse dure pentru astfel de fapte, așa că ar fi cazul să faceți cale întoarsă, pentru că în Utah nu veți reuși să scăpați”, a declarat procurorul John W. Huber.

Tags: