News

Cine este românul care stă în LOJA REGALĂ la finala Simonei Halep de la Wimbledon. Este lângă ducesa de Cambridge şi Theresa May. EXCLUSIV

13.07.2019 | 16:18
Cine este romanul care sta in LOJA REGALA la finala Simonei Halep de la Wimbledon Este langa ducesa de Cambridge si Theresa May EXCLUSIV

Sâmbătă, 13 iulie 2019, ora 16:00 poate fi o oră istorică pentru sportul românesc și pentru tenis, în special. Dacă Ilie Năstase nu a reușit să triumfe niciodată pe iarba de la Wimbledon în cele două finale jucate, 1972 cu Stan Smith și 1976 cu Bjorn Borg, acum Simona Halep are șansa de a câștiga trofeul, deși finala cu Serena Williams va fi o bătălie dură.

Un român în loja regală la finala Simona Halep – Serena Williams

Interesul în jurul finalei și FANATIK.RO, a aflat și vă oferă în exclusivitate numele personalităților care vor lua loc în Loja Regală la această finală. Soția prințului William, ducesa de Cambridge, Kate Middleton o va avea alături de primul ministru al Marii Britanii, Theresa May, cea care a pornit operațiunea de ieșire din Uniunea Europeană prin Brexit. Dar alături de aceste somități va lua loc și un român, împreună cu soția sa.

Este de vorba de însărcinatul cu afaceri a.i. al ambasadei României la Londra, Cosmin Onisii și de soția acestuia, Miruna. Pe contul său de twitter, Cosmin Onisii se declară un pasionat al sportului, fan necondiționat al lui Liverpool și al jucătorului de snooker Ronnie O’Sullivan și acum susținător al Simonei Halep. Iar mesajul său sună bine pentru Simona: “Oriunde am fost eu au câștigat favoriții mei. Niciodată cu mine în tribune nu au pierdut”.

Și David Beckham a venit special din SUA pentru finalele de la Wimbledon

Ca la mai toate meciurile de top desfășurate pe terenul Central și pe terenul 1 în tribune, în boxe speciale, se vor afla și alte nume mari, atât din showbizz cât și din lumea sportului. Mare iubitor al sportului alb David Beckham a lăsat organizarea clubului său din SUA, Inter Miami, pentru a nu lipsi de la semifinala Roger Federer – Rafael Nadal și de la cele două finale de sâmbătă și duminică.

Serena Williams este obsedată de ideea de cuceri al 24-lea ei titlu la simplu într-un Grand Slam și bineînțeles l-ar vrea și pe cel cu numărul 25, pentru a egala mai întâi și, apoi, pentru a depăși recordul de 24 de trofee deținut de Margaret Court. Însă și Simona Halep își dorește foarte mult să devină campioană la Wimbledon.