Life

Un român, milionar în euro după ce a câștigat marele premiu la Joker de la Loteria Română. Cine este norocosul

Un român a câștigat marele premiu la Joker! S-a îmbogățit cu patru milioane de euro după ce a pariat pe un bilet de 52 de lei.
27.02.2023 | 10:37
Un roman milionar in euro dupa ce a castigat marele premiu la Joker de la Loteria Romana Cine este norocosul
Un român, milionar în euro după ce a câștigat marele premiu la Joker. Foto Pixabay
ADVERTISEMENT

Un român a devenit milionar în euro după ce a reușit să câștige marele premiu de la categoria Joker de la loto. Iată ce premiu a obținut și cine este norocosul!

Un român, milionar în euro după ce a câștigat marele premiu la Joker

Românul este acum mai bogat cu patru milioane de euro, adică aproape 20 de milioane de lei, după ce a reușit să câștige marele premiu de la categoria Joker a Loteriei Române.

ADVERTISEMENT

Norocosul este un român din județul Galați, mai precis din comuna Pechea, iar acesta a completat șapte variante la Joker și una singură la Noroc Plus.

Pentru biletul care i-a adus patru milioane de euro, românul a plătit un total de 51,50 de lei la Loteria Română, iar premiul a fost câștigat ieri, la extragerea din această zi.

ADVERTISEMENT

„La tragerea Joker de duminică s-a câştigat premiul de categoria I în valoare de 19.646.531,20 de lei (aproximativ 4 milioane de euro).

Biletul norocos a fost jucat la agenţia 17-081 din Pechea, judeţul Galaţi şi a fost completat cu şapte variante la Joker şi o varianta la Noroc Plus, preţul acestuia fiind de 51,50 de lei”, a transmis Loteria Română.

ADVERTISEMENT

Primul premiu de la Joker obținut în 2023

Bărbatul este primul norocos din acest an care a obținut premiul cel mare la Joker în 2023, iar ultimul premiu de la aceeași categorie de la loto a fost câștigat 23.04.2022 și a fost în valoare de 3.232.736 lei.

Tot la extragerea loto de duminică s-au mai câștigat două premii importante, la Loto 5 din 40 fiind ambele la categoria I. Este vorba despre un câștig de 1.193.209,50 lei (peste 242.600 de euro).

ADVERTISEMENT

Cele două bilete norocoase de aproape un sfert de milion de euro au fost obținute de doi români din Baia Mare, județul Maramureș și din Zalău, județul Sălaj.

Regulamentul Loteriei Române arată că norocoșii care au obținut un premiu au la dispoziție 90 de zile pentru a-l revendica, începând cu data extragerii.

ADVERTISEMENT