News

Un român şi un albanez, găsiți dezbrăcați și mutilați în Spania. Principalul suspect al crimelor

24.03.2021 | 22:39
Un roman si un albanez gasiti dezbracati si mutilati in Spania Principalul suspect al crimelor
ADVERTISEMENT

Cadavrele a doi tineri, un român și un albanez, au fost descoperite dezbrăcate şi mutilate, pe o autostradă din Murcia, un oraș din sud-estul Spaniei.

Din primele verificări efectuate de Garda Civilă spaniolă, reiese faptul că rănile descoperite pe trupurile celor doi au fost provocate în urma unui accident de maşină.

ADVERTISEMENT

Ziariștii de la publicația spaniolă La Opinion de Murcia, notează că cei doi au fost călcați de un autoturism. Șoferul acestuia ar fi principalul suspect al crimelor.

Un român şi un albanez, găsiți dezbrăcați și mutilați în Spania

Până la această oră, Poliția din Spania a identificat un suspect. Este vorba despre un şofer care, în momentul în care a fost prins, a ieșit pozitiv la testul de droguri.

ADVERTISEMENT

Deocamdată, acesta nu a fost arestat, însă cercetările continuă. În cazul în care anchetatorii vor dovedi faptul că bărbatul este implicat în moartea celor doi, el va fi acuzat de omor involuntar.

Potrivit publicației citate, principala ipoteză a oamenilor legii din Murcia este că mașina în care se aflau românul şi albanezul s-a defectat pe drum. Apoi, în momentul în care aceștia au coborât din autoturism şi au încercat să îl împingă, ar fi fost spulberaţi de o altă mașină în care se afla suspectul.

ADVERTISEMENT

Ce nu își explică anchetatorii spanioli

Tragedia a avut loc miercuri, în jurul orei 5.30 dimineața. Atunci, un apel al unui șofer a alertat Serviciul de Urgență. Poliția locală și pompierii au ajuns mai întâi la fața locului acolo unde au găsit două cadavre goale și mutilate, ambele în afara mașinii: pe asfalt.

Anchetatorii au ajuns la concluzia că mutilările prezentate de cele două cadavre ar fi fost cauzate de izbitură. Totodată, criminaliștii spanioli nu au nicio explicație pentru faptul că victimele au fost găsite dezbrăcate.

ADVERTISEMENT

Unicul martor indirect al tragediei, șoferul care a sunat la numărul unic de urgenţă, le-a spus celor de la Poliție că este singur în mașina sa și s-a ciocnit, fără să o poată evita, cu o altă mașină care a fost oprită în mijlocul drumului.

ADVERTISEMENT
Tags: