Life

Un român, şocat de ce a găsit la hotelul de 5 stele din Bulgaria la care s-a cazat: “Afară e vopsit gardul, înăuntru-i leopardul”

Un român a fost şocat de ce a găsit la hotelul de 5 stele din Bulgaria la care s-a cazat. Turistul și-a petrecut vacanța acolo în perioada 8 – 15 august 2022.
19.08.2022 | 21:54
Un roman socat de ce a gasit la hotelul de 5 stele din Bulgaria la care sa cazat Afara e vopsit gardul inauntrui leopardul
Un român, şocat de ce a găsit la hotelul de 5 stele din Bulgaria la care s-a cazat. Sursa foto: Facebook/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Un român a fost șocat de ce a găsit la hotelul de 5 stele la care s-a cazat în Bulgaria. Acesta a povestit totul pe un grup de Facebook, unde a postat și imagini.

Un român, şocat de ce a găsit la hotelul de 5 stele din Bulgaria la care s-a cazat

Mulți români își petrec vacanța pe litoralul din Bulgaria, însă nu toți au parte de condiții atât de bune pe cât s-ar aștepta.

ADVERTISEMENT

Pe un grup de Facebook dedicat românilor care își petrec concediul în Bulgaria, un utilizator a lăsat o recenzie pentru hotelul de 5 stele la care s-a cazat.

Românul a fost șocat să vadă că interiorul hotelului arăta total diferit față de cum era în imagini. Din afară totul părea în regulă, însă în realitate hotelul este de 2 stele din cauza condițiilor, după cum a spus utilizatorul respectiv.

ADVERTISEMENT

Acesta s-a plâns de mizeria din hotel, dar și de mâncarea deloc calitativă.

Nimeni nu a făcut curat în cameră timp de o săptămână, deși recepția a fost anunțată cu privire la acest aspect. Mai mult, nu a fost adusă hârtie igienică, iar turiștii au fost nevoiți să-și cumpere singuri.

“Se potrivește perfect zicala ‘afară este vopsit gardul, înăuntru-i leopardul’. Mare si impunător în afară și în poze cu 5 stele, dar totul este de cel mult 2. Am stat in perioada 8.08 pana pe 15.08.

ADVERTISEMENT

Am rezervat camera dublă cu balcon și vedere la mare și am primit o cameră cu balconul în spatele altor 3 balcoane (de necrezut, dar greu de explicat).

În hotel totul este jegos și vechi. Nu ne au făcut curățenie în cameră timp de o săptămână, chiar daca am mers zilnic la recepție să cerem acest lucru.

ADVERTISEMENT

Ne-am cumpărat singuri hârtie igienică, mâncarea slabă calitativ și aceeași în fiecare zi. Băuturile spirt medicinal și sucurile mi-au adus aminte de dozatoarele tec din 92,9 3.”, a scris românul pe grupul de Facebook Travel in Bulgaria – Călător în Bulgaria.

“O vacanță ratată”

Mizeria era și în piscina hotelului, după cum a continuat să explice utilizatorul. Comunicarea cu recepția și cu tot personalul a fost una deficitară.

Turistul respectiv spune că vacanța este una ratată din cauza condițiilor găsite la hotel.

“Piscina murdară, gunoaie în ea la deschidere, foarte proastă comunicare cu recepția și în general cu personalul. O vacanță ratată din punct de vedere al hotelului., a continuat românul.

Ceilalți utilizatori au fost șocați de postarea turistului, care a postat și câtva imagini din interiorul hotelului, dar și de la piscină.

Din păcate, nu este singurul turist român care a găsit cu totul alte condiții atunci când a ajuns la locație. Mai mulți turiști au avut parte de condiții precare la hotelurile de pe litoralul din Bulgaria.

ADVERTISEMENT