Life

Un român, viral pe TikTok, după ce și-a montat lift la casă. Cum au reacționat internauții

Un bărbat a făcut furori pe TikTok, după ce și-a instalat la locuință un lift. Ce comentarii a primit de la cei care-l urmăresc.
12.12.2022 | 11:35
Un roman viral pe TikTok dupa ce sia montat lift la casa Cum au reactionat internautii
Un bărbat a făcut furori pe TikTok, după ce și-a instalat la locuință un lift. Ce comentarii a primit. Sursa foto: captură video TikTok. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Un român a devenit viral pe o celebră rețea de socializare după ce și-a montat lift la casă. Cum au reacționat internauții pe care i-a ținut la curent cu întregul proces care a durat destul de mult și a costat o sumă de bani generoasă.

Un bărbat a făcut furori pe TikTok, după ce și-a instalat la locuință un lift. Ce comentarii a primit

Un tânăr care postează frecvent imagini și filmări pe TikTok a intrat în atenția oamenilor după ce și-a instalat lift la casa cu două etaje. Locuința sa nu este una nouă, ci construită în urmă cu aproximativ 20 de ani.

ADVERTISEMENT

Românul a vrut să împărtășească cu internauții invenția pentru care, cu siguranță, a scos o sumă frumușică din buzunar. Mândru de acest lucru a distribuit mai multe filmări atât pe timp de zi, cât și pe timp de noapte.

A vrut să economisească câteva secunde pentru a ajunge la etajul superior al casei sale care nu este deloc una impunătoare și luxoasă, însă oamenii de pe rețelele de socializare nu au văzut cu ochi buni această „investiție”.

ADVERTISEMENT

Foarte multe persoane sunt de părere că banii au fost aruncați pe fereastră degeaba pentru că liftul merge foarte greu și în plus, consumă foarte multă energie electrică.

Totodată, locuința nu se află într-un oraș, ci într-o zonă rurală din județul Vâlcea, după cum arată imaginile distribuite pe TikTok.

ADVERTISEMENT
@_stancustefan_ #foryou #liftulro ♬ Iata vin colindatori – CanteceGradinita

Românul care și-a pus lift la casă. Ce mesaje a primit

„Intră hoții direct cu liftul”, „Cum ieși din el?”, „Și la ce te ajută sau e doar așa de fiță”, „Lipsește stâlpul de revizie ce susține cabina”.

„Începe războiul când ești jos, se termină până ajungi sus” sau „Pentru ce un lift?”, sunt doar câteva dintre comentariile primite de tânăr pe TikTok.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, au fost și persoane care i-au transmis că acum este momentul să renoveze casa în care locuiește. Totodată, au fost și oameni care s-au interesat cât a costat, semn că le-a plăcut inventivitatea bărbatului.

ADVERTISEMENT
Tags: