Un salvamar şi un alt bărbat, salvaţi de poliţiştii de frontieră la Vama Veche după ce nu mai puteau ajunge la mal

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
13/08/2016, 16:52
Un salvamar şi un alt bărbat, salvaţi de poliţiştii de frontieră la Vama Veche după ce nu mai puteau ajunge la mal

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au intervenit pentru salvarea unui bărbat cu un caiac şi a unui salvamar plecat în ajutorul acestuia, pe Marea Neagră, în zona Vama Veche.

Potrivit unui comunicat de presă sâmbătă al Gărzii de Coastă, vineri după amiază, o patrulă a Poliţiei de Frontieră, aflată în misiune specifică în dreptul staţiunii Vama Veche, a observat pe Marea Neagră, la aproximativ 800 metri de mal, o persoană care s-a răsturnat dintr-un caiac.

Poliţiştii de frontieră au intervenit cu o şalupă şi l-au găsit pe bărbatul respectiv, precum şi un salvamar care încercase să se ducă cu un alt caiac către bărbatul aflat în pericol, ajungând până în apropierea sa, însă din cauza vremii nefavorabile, cei doi au fost purtaţi de curenţi în larg.

Sursa: RomâniaTV.net

Ştirea MOMENTULUI

Gigi Becali, sfat pentru Denis Alibec. “Vrei să revii? Nu mai fuma două pachete şi lasă calculatorul!”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×