News

Un șarpe de peste 1 metru i-a intrat unei femei pe gât! Cum l-au scos doctorii. Video. Imagini cu puternic impact emoțional

01.09.2020 | 07:35
Șarpele a fost scos de medici din gâtul femeii. Sursa foto - instagram
ADVERTISEMENT

Un șarpe de peste 1 metru i-a intrat unei femei pe gât! Întâmplarea absolut șocantă s-a petrecut în Rusia, acolo unde o femeie a ajuns de urgență la spital.

Grozăvia s-a petrecut în timp ce aceasta dormea în grădină. Când s-a trezit, femeia nu și-a dat seama ce s-a întâmplat, dar starea ei nu era una deloc bună.

ADVERTISEMENT

A fost dusă la cea mai apropiată unitate medicală. Acolo, medicii i-au introdus pe gât un endoscop, pentru a vedea ce se află înauntru.

A avut un șarpe de peste 1 metru în gât

De altfel, cu ajutorul aceluiași aparat au și scos creatura. Când a văzut cât de mare este șarpele, o doctoriță s-a speriat și a făcut imediat un pas în spate.

ADVERTISEMENT

Nu este clar dacă șarpele era viu sau mort și nici cât timp a stat în corpul femeii. Localnicii spun că astfel de incidente se întâmplă rar.

Cu toate acestea, cetățenii în vârstă îi sfătuiesc pe tineri să nu doarmă afară din cauza acestui riscul aproape incredibil.

ADVERTISEMENT

Pacienta nu a fost identificată și nici nu a fost specificat tipul de șarpe, dar se știe că totul a avut loc în satul Levashi, localitate cu o populație de 11.500 de oameni.

Așezarea se află la o altitudine destul de mare. Unii specialiști au susținut că ar putea fi vorba despre un parazit sau un vierme uriaș

ADVERTISEMENT

De remarcat că de-a lungul timpului și alți oameni s-au plâns de „ceva viu” în interiorul lor după ce șerpii le-au alunecat în gură. Nu toți au ajuns la doctor și situațiile nu s-au terminat deloc bine.

 

 

ADVERTISEMENT
Tags: