Un sătmărean a PESCUIT 100.000 de euro la PĂCĂNELE!

Un sătmărean a cîştigat o sumă imensă la Mega Jackpot-ul Stanleybet, în timp ce se ducea să dea la undiţă, într-o zi de 13!...
19.06.2014 | 18:34
Un satmarean a PESCUIT 100000 de euro la PACANELE

Un sătmărean a cîştigat o sumă imensă la Mega Jackpot-ul Stanleybet, în timp ce se ducea să dea la undiţă, într-o zi de 13!

Cîştig fabulos la Stanleybet, dar nu pe meciurile de la Campionatul Mondial – deşi a intrat într-o agenţie doar pentru a miza pe turneul final din Brazilia, un sătmărean s-a răzgîndit în ultimul moment şi a ales să joace şi la un aparat de tip slot-machine Mega Jackpot. După cîteva minute, în care pariorul a avut oricum un profit frumuşel, aparatul a intrat în specială şi i-a oferit cel mai mare premiu de anul acesta la sloturi: 472.253,32 lei, adică peste 100.000 de euro! Şi pentru ca povestea să fie chiar „fabuloasă”, demonstrînd un noroc incredibil, marele cîştig a venit pe 13 iunie, iar sătmăreanul nu avea iniţial niciun gînd să se oprească la slot-machine: plecase pur şi simplu la pescuit, pe rîul Someş, şi s-a decis să parieze cîteva bilete pe fotbal! Practic, a plecat după cîţiva peşti şi s-a întors cu… un apartament.

Şi gorilele aduc bani

Şi pentru a putea spune că norocul s-a mutat în nordul ţării, după doar trei zile, tot un sătmărean a ales să joace la un aparat Mega Jackpot, din altă agenţie Stanleybet. Pe aparat au apărut 5 gorile, iar norocosul a cîştigat nu mai puţin de de 210.942,89 lei. Adică a încasat, la rîndul lui, aproximativ 50.000 de euro! Culmea, cîştigul a venit chiar la momentul oportun: omul, de meserie zidar, tocmai revenise în ţară deoarece în străinătate nu îşi mai găsea de muncă.

3.000.000 de euro reprezintă suma totală a cîştigurilor oferite în ultimul timp de sistemul Mega Jackpot, adus în ţara noastră de compania Stanleybet.

Tags: