Sport

Un scoţian s-a îndrăgostit de U Craiova şi a venit la meciul cu Gaz Metan Mediaş: ”Urmărim rezultatele la fiecare etapă!” Video exclusiv

U Craiova a avut parte de o surpriză plăcută la meciul cu Gaz Metan Mediaș, în Bănie fiind prezent și un suporter scoțian al oltenilor.
Un scotian sa indragostit de U Craiova si a venit la meciul cu Gaz Metan Medias Urmarim rezultatele la fiecare etapa Video exclusiv
ADVERTISEMENT

FANATIK l-a surprins pe fanul din țara lui Alex Ferguson la stadionul Ion Oblemenco înaintea partidei cu formația lui Mihai Teja și a stat de vorbă cu el.

Înaintea jocului, antrenorul Laurențiu Reghecampf s-a arătat încrezător că poate forma o echipă puternică în Bănie.

ADVERTISEMENT

U Craiova, susținută de un scoțian la meciul cu Gaz Metan Mediaș

Un suporter scoțian al formației U Craiova a fost surprins de FANATIK la stadion înaintea meciului cu Gaz Metan Mediaș, iar acesta a acceptat să stea de vorbă cu reporterul nostru.

”Venim în fiecare an la Craiova. Iubim Craiova. De zece ani tot venim aici. Urmărim rezultatele la fiecare etapă. Nu au început prea bine în acest sezon. Nu ştiu dacă pot să câştige titlul, nu prea au încredere în ei.

ADVERTISEMENT

Sunt fan al lui Aberdeen. Nu ne place Rangers, Ianis Hagi joacă la o echipă de care nu ne place. Tatăl lui a fost un mare fotbalist”, a declarat scoțianul pentru FANATIK despre dragostea pe care le-o poartă oltenilor.

Mitriță vrea să se întoarcă în Bănie

Universitatea Craiova mai are un suporter de lux la meciul cu Gaz Metan Mediaş. Atacantul Alex Mitriţă s-a întors în România de câteva zile şi este pe “Ion Oblemenco” la confruntarea din Liga 1.

ADVERTISEMENT

Fotbalistul care de curând și-a reziliat contractul cu Al Ahli a vorbit pentru FANATIK despre interesul Universităţii Craiova spunând că şi-ar dori să revină în Bănie, dar a precizat că nu depinde de el.

Înaintea partidei, Alex Mitriţă a fost în cantonamentul echipei, acolo unde a făcut un antrenament separat de echipă. Aşa cum FANATIK a anunţat, Mitriţă a făcut cunoştinţă cu noii veniţi la echipă şi a stat de vorbă cu Laurenţiu Reghecampf.

ADVERTISEMENT

Joseph Minala, aproape de un transfer la U Craiova

După ce l-a înlocuit pe Marinos Ouzounidis pe banca celor de la U Craiova, Laurențiu Reghecampf a spus clar că mai are nevoie de transferuri, iar patronul Mihai Rotaru pare să se conformeze, FANATIK surprinzându-l în Bănie pe Joseph Minala.

Mijlocașul camerunez a venit să vadă meciul oltenilor cu Gaz Metan Mediaș, iar înainte de începerea întâlnirii s-a întreținut în afara terenului cu Alexandru Mitriță, un alt jucător așteptat cu brațele deschise la Craiova.

Joseph Minala a fost legitimat în ultimii 7 ani la Lazio Roma, dar nu a jucat decât trei meciuri pentru formația din capitala Italiei. În rest, el a fost împrumutat rând pe rând la Bari, Latina, Salernitana și Qingdao Huanghai.


  • (P) Cota BETANO pentru Rapid – Universitatea Craiova: 2,12 este cota pentru „2 solist și sub 5,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT