ADVERTISEMENT
Hotnews

Un şef le-a dat angajaţilor săi o veste de infarct. “De azi sunteţi bogaţi…”

Director executiv al LinkedIn a renunţat la acţiuni de 14 milioane de dolari în favoarea subordonaţilor săi. Jeff Weiner, CEO-ul platformei de socializare LinkedIn, a renunţat la acţiuni în...
Autor: Ionuţ Cataramă | 13.04.2016 | 19:02
Un şef le-a dat angajaţilor săi o veste de infarct.

Director executiv al LinkedIn a renunţat la acţiuni de 14 milioane de dolari în favoarea subordonaţilor săi. Jeff Weiner, CEO-ul platformei de socializare LinkedIn, a renunţat la acţiuni în valoare de 14 milioane de dolari, pe care trebuia să le primească ca bonus din partea companiei, şi a cerut ca titlurile să fie oferite subordonaţilor săi, transmit Business Insider şi Re/Code.

ADVERTISEMENT

“Jeff nu a primit acţiuni anul acesta, la cererea lui. A cerut ca pachetul de acţiuni pe care trebuia să-l primească să fie acordat angaţilor”, a declarant un purtător de cuvânt al companiei pentru Re/Code.

Weiner a fost, probabil, influenţat de gestul directorului general al Twitter, Jack Dorsey, care a oferit angajaţilor o treime din acţiunile sale la companie, la scurt timp după ce a decis să disponibilizeze circa 8% din personal.

ADVERTISEMENT

Valoarea acţiunilor oferite de Dorsey era, la acel moment, de circa 200 de milioane de dolari, scrie Profit.ro. Acţiunile LinkedIn au pierdut aproape 40% din valoare de la începutul lunii februarie, pe fondul previziunilor pesimiste privind rezultatele financiare.

Sursă: www.realitatea.net

Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!