Un sicriu cu o persoană decedată în interior a ars într-o biserică din Brăila. Cauza incendiului

Adrian Baciu   
în HotNews
03/08/2020, 12:03
Un sicriu cu o persoană decedată în interior a ars într-o biserică din Brăila. Cauza incendiului
Un sicriu cu o persoană decedată în interior a ars într-o biserică din Brăila. Cauza incidentului

Incident extrem de grav la o biserică din Brăila, acolo unde sicriul unei persoane decedate, cu aceasta în interior, a fost cuprins de un incendiu.

Evenimentul s-a petrecut chiar în interiorul lăcașului de cult, iar echipaje de la pompieri au fost nevoite să intervină pentru stingerea focului.

Până să ajungă forțele de intervenție, sicriul de lemn cu defunctul în interior a ars într-o proporție destul de semnificativă.

Un sicriu cu o persoană decedată în interior a ars la o biserică din Brăila. Cauza incidentului

Incident șocant la biserica din Cimitirul ”Sfântul Constantin” din municipiul Brăila, acolo unde trupul unui bărbat așezat într-un coșciug a fost cuprins de flăcări.

Conform Agerpres, sicriul unei persoane decedate a ars, potrivit informațiilor furnizate de cei de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU).

Incendiul a fost anunţat prin apel la 112, iar la faţa locului s-au deplasat două autospeciale cu apă şi spumă, pompierii reuşind localizarea şi lichidarea focului.

Care a fost cauza incendiului

Reprezentanții instituțiilor statului care au intervenit pentru a stopa extinderea focului spun că, cel mai probabil, o lumânare aprinsă ar fi fost cauza acestui incendiu.

″În incendiul de la biserica din cimitir au ars sicriul decedatului, partea membrelor inferioare ale defunctului, masa şi covorul parţial.

Cauza probabilă este o lumânare aprinsă lăsată nesupravegheată”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Brăila, Ştefan Stoian.

Închide ×