Cele mai citite

Un slovac şi un neamţ decid viitorul României în Europa. Vezi cine sînt!

UEFA a decis ieri delegările pentru meciurile ce se vor disputa în turul II preliminar al Europa League. Printre cei aleşi de forul european se află şi Sebastian Colţescu şi Marius Avram. În...
Autor: Nicu Bădescu | 21.07.2014 | 18:06
Un slovac şi un neamţ decid viitorul României în Europa. Vezi cine sînt!

UEFA a decis ieri delegările pentru meciurile ce se vor disputa în turul II preliminar al Europa League. Printre cei aleşi de forul european se află şi Sebastian Colţescu şi Marius Avram. În plus, la meciurile Petrolului şi al lui CFR Cluj au fost delegate brigăzi din Slovacia, respectiv Germania.

Astfel, Marius Avram, care va fi ajutat de Miklos Nagy, Valentin Avram (asistenţi) şi Adrian Comănescu (rezervă), a fost trimis la Hajduk Split (Croaţia) – Dundalk (Irlanda), 2-0 în tur. Colţescu, care va fi ajutat de Sebastian Gheorghe şi Radu Ghinguleac, ca asistenţi, şi de George Găman, rezervă, va fluiera Lech Poznan (Polonia) şi Kalju Nomme (Estonia), 0-1 în tur.

CFR Cluj, care va juca un meci extrem de dificil în Serbia, cu FK Jagodina, va fi arbitrată de o brigadp din Germania. La centru a fost delegat Bastian Dankert, care va fi ajutat de Thorsten Schiffner şi Jan Seidel. În tur, meciul s-a terminat 0-0. Petrolul, care a învins-o în tur cu 2-0 pe Flamurtari, va fi fluierată de slovaci. Jan Valasek va fi la centru, în timp de la cele două tuşe au fost delegaţi Tomas Vorel şi Peter Chladek.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!