News

Un șofer a ajuns cu mașina în râul Argeș. Scufundarea automobilului, oprită de martorii la accident

O mașină a căzut în apa râului Argeș, în zona barajului de la Mihăilești, iar martorii la accident i-au acordat primul ajutor șoferului și au împiedicat scufundarea completă a automobilului.
12.06.2022 | 18:08
Un sofer a ajuns cu masina in raul Arges Scufundarea automobilului oprita de martorii la accident
Mașina a fost prinsă cu o chingă ca să nu se scufunde/ Sursă foto: jurnalgiurgiuvean.ro
ADVERTISEMENT

Persoanele care au asistat la căderea automobilului în râu au sunat la 112 și, în așteptarea echipajelor de intervenție, au sărit în ajutorul șoferului.

Intervenția a fost finalizată cu ajutorul pompierilor din cadrul Gărzii de Intervenție Mihăilești, care au venit cu o autospecială dotată cu accesorii specifice pentru salvare, un echipaj de scafandri, o unitate de terapie intensivă mobilă de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență București-Ilfov, o ambulanță SAJ și Poliția.

ADVERTISEMENT

Până la sosirea echipajelor, martorii au ancorat mașina cu o chingă pentru ca aceasta să nu se scufunde în totalitate.

Conducătorul auto, un bărbat în vârstă de 34 de ani, a fost gasit la mal, conștient și cooperant. Acesta a fost preluat de unitatea de terapie intensivă mobilă și transportat la un spital din capitală” a anunțat Inspectoratul pentru Situații de Urgență Giurgiu.

ADVERTISEMENT

Mașina a fost scoasă din apă cu ajutorul unui buldoexcavator pus la dispoziție de Sistemul de Gospodărire a Apelor Giurgiu.