ADVERTISEMENT
News

Un șofer a lovit, intenționat, un cărucior cu un bebeluș. Bărbatul a fost reținut. Video

Autor: Flaviu Popa | 15.01.2021 | 15:50
Un șofer a lovit, intenționat, un cărucior cu un bebeluș. Bărbatul a fost reținut. Video
Situație incredibilă în București, unde un șofer a lovit un cărucior

Imaginile cu un bărbat care lovește intenționat un cărucior în care se afla un copil au șocat opinia publică din România, mai ales că bărbatul nu dă dovadă de remușcare.

ADVERTISEMENT

Șoferul nervos după o altercație cu tatăl copilului a ales să împingă cu mașina căruciorul în care se afla cel mic, spre disperarea părintelui, care a filmat toată scena incredibilă.

Incidentul neverosimil s-a produs pe o stradă din București, înainte ca șoferul să fugă de la locul incidentului după o ceartă cu tatăl copilului.

Incident în București: un șofer a lovit un cărucior

Pe fondul unui conflict spontan între cei doi bărbați, șoferul a ales să plece de la fața locului, nu înainte de a lovi cu mașina căruciorul în care se afla un bebeluș.

ADVERTISEMENT

Tatăl copilului a sunat la Poliție, iar cazul a fost preluat de polițiștii de la Secția 25. Oamenii legii l-au găsit în scurt timp pe șofer, care a fost dus la secția de poliție pentru audieri.

CLICK AICI PENTRU VIDEO CU MOMENTUL INCIDENTULUI

Conform Digi 24, cercetările au fost preluate și vor fi continuate de Parchetul de pe lângă Tribnulaul București și Serviciul Omoruri.

ADVERTISEMENT

Astăzi, în jurul orei 10.40, prin apel 112, o persoană a sesizat că a fost lovită cu intenţie, ea şi copilul aflat în cărucior, de un conducător auto”, informează Biroul de presă al Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti (DGPMB).

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!