News

Un șofer a lovit mortal un bărbat și apoi l-a dus acasă. Cum a încercat să-și ascundă fapta

13.01.2021 | 16:19
Un șofer a lovit mortal un bărbat și apoi l-a dus acasă. Cum a încercat să-și ascundă fapta
Șeful Sanepid Gorj a decedat după ce a rămas fără oxigen în ambulanță. ”Din păcate vedem cât amatorism este în aceste intervenţii”
ADVERTISEMENT

Incident desprins din scenariul unui film petrecut în județul Suceava. Un șofer de 21 de ani a lovit mortal un bărbat și apoi l-a dus acasă. Modul în care a încercat să-și ascundă fapta este deja demn de Hollywood.

Potrivit datelor Poliției, tânărul șofer a lovit mortal cu mașina un bărbat, pe 5 ianuarie, iar apoi, pentru a-și ascunde fapta, a dus victima acasă, în patul său, pentru a lăsa impresia că a murit acolo.

ADVERTISEMENT

Ulterior, șoferul vinovat a fost reținut și urmează să fie dus în instanță cu propunere de arestare preventivă, scrie Ziarul de Suceava.

Un tânăr din Suceava a lovit un bărbat cu mașina, apoi l-a dus acasă și l-a așezat în pat să pară că a murit în somn

Cronologic, cazul din Suceava a început pe data de 5 ianuarie. În timp ce își conducea autoutilitara, pe raza localităţii Ostra, din cauza conducerii imprudente și pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de trafic, tânărul a lovit din plin un cetățean de 50 de ani.

ADVERTISEMENT

Realizând gravitatea situației, autorul accidentului a oprit autovehiculul, a coborât şi s-a îndreptat către victimă, moment în care a decis să şteargă urmele accidentului rutier şi să părăsească locul faptei.

Cum a făcut asta? Foarte simplu. A urcat victima în duba autoutilitarei şi a transportat-o la domiciliul acestuia, unde a lăsat-o fără nici o supraveghere şi fără a solicita deplasarea unui echipaj medical pentru a-i acorda îngrijirile medicale necesare, precum şi fără a sesiza evenimentul în cauză organelor de poliţie.

Acest gest de inconștiență a dus ulterior la decesul persoanei rănite în accident, iar acum tânărul șofer riscă ani grei de închisoare pentru omor din culpă.

ADVERTISEMENT

Cum a fost descoperită victima

Victima acestui eveniment rutier, Marcel R., un bărbat de 50 de ani, din comuna Ostra, a fost găsit mort în pat, pe data de 7 ianuarie, de doi vecini care veniseră să-i aducă mâncare. Bărbatul fusese văzut ultima dată cu 2 zile înainte, potrivit Ziar de Suceava.

Trupul bărbatului a fost transportat la spital, iar în urma necropsiei s-a stabilit că bărbatul murise, de fapt, în urma unui accident rutier, prezentând mai multe leziuni specifice.

Ancheta declanșată în acest caz indică clar faptul că bărbatul fusese lovit de o mașină, iar șoferul, care îl cunoștea, știa unde stă și că locuiește singur, l-a dus acasă și l-a pus în pat, ca să pară că a murit din cauze naturale.

ADVERTISEMENT

Tânărul de 21 de ani, autorul accidentului, nu numai că nu a anunțat poliția, dar și-a văzut liniștit de treburile lui, iar după două zile i-ar fi trimis pe cei doi bărbați cu mâncare, ca să se convingă că Marcel R. era mort.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri