News

Un șofer a murit carbonizat după ce s-a răsturnat cu TIR-ul. Accidentul, petrecut pe o șosea din Hunedoara

Un șofer de TIR a murit carbonizat în Hunedoara, vineri după-amiaza. Autotrenul pe care îl conducea s-a răsturnat și a luat foc.
10.09.2021 | 18:21
Un sofer a murit carbonizat dupa ce sa rasturnat cu TIRul Accidentul petrecut pe o sosea din Hunedoara
ADVERTISEMENT

Sfârșit cumplit pentru un șofer de 41 de ani. Acesta și-a pierdut viața, vineri, pe DN66, în zona localității Ohaba de Sub Piatră.

Autoturismul de mare gabarit pe care îl conducea victima a ieşit de pe şosea, după care a rupt un cap de pod şi a ajuns în şanţ, unde a luat foc.

ADVERTISEMENT

Bărbatul aflat la volan a rămas încarcerat şi, din cauza incendiului de amploare care a cuprins mașina, nimeni din cei aflaţi în zonă nu a putut interveni pentru a-l ajuta, el fiind găsit ulterior carbonizat.

Un șofer de TIR a murit carbonizat în Hunedoara. Autotrenul pe care îl conducea s-a răsturnat și a luat foc

Conform datelor furnizate de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Hunedoara, bărbatul de 41 de ani conducea camionul de 7,5 tone de la Hațeg spre Petroșani.

ADVERTISEMENT

Din cauze încă neelucidate, la un moment dat vehiculul său a ieşit în afara părţii carosabile, a lovit un cap de pod şi s-a răsturnat.

După impact, camionul a fost cuprins de flăcări imense, iar șoferul, care a rămas captiv în cabină, a decedat.

ADVERTISEMENT

Focul s-a manifestat violent şi nimeni din apropiere nu a putut interveni să-l ajute pe bărbatul de 41 de ani.

Traficul în zona accidentului, îngreunat

”La sosirea echipajelor specializate, incendiul se manifesta generalizat, conducătorul auto fiind găsit carbonizat în interiorul cabinei.

ADVERTISEMENT

Autocamionul nu transporta marfă, fiind gol”, a precizat, la rândul său, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara, conform Agerpres.

Din informațiile centrului Infotrafic din cadrul Poliției Române, timp de aproximativ 45 de minute, traficul rutier în zona evenimentului tragic a fost oprit pe ambele sensuri, pentru a se efectua cercetarea la fața locului.

Ulterior, traficul în zona accidentului s-a desfăşurat alternativ, pe un singur sens, timp de aproape două ore.

În prezent, polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii cauzelor care au generat accidentul, fiind întocmit un dosar de cercetare penală.

Tot vineri după-amiază, un alt accident rutier grav, în care au fost implicate un microbuz destinat transportului de persoane şi un autoturism, a avut loc pe DN 14, la Şaroş pe Târnave, traficul rutier fiind blocat total în zonă.

Potrivit datelor comunicate de Poliţie, 3 persoane au fost rănite şi au primit îngrijiri medicale, toate fiind ocupanți ai autoturismului.

ADVERTISEMENT