News

Un șofer a rămas cu mașina atârnată de un copac, în Argeș. Bărbatul nu știe cum a ajuns acolo. Video

Un bărbat a ajuns cu mașina într-un copac, în Argeș.
09.06.2021 | 11:28
Un sofer a ramas cu masina atarnata de un copac in Arges Barbatul nu stie cum a ajuns acolo Video
ADVERTISEMENT

Șoferul nu poate explica în ce fel a ajuns acolo. Din fericire, acesta a reușit să se salveze din propria mașină, după ce a făcut accidentul. Tânărul în vârstă de 29 de ani se poate declara norocos.

Cum a reușit șoferul să ajungă cu mașina în copac

Accidentul a avut loc în comuna Hârsești, din judeţul Argeş. Tânărul în vârstă de 29 de ani a acuzat dureri de spate după acest accident spectaculos. El a ieșit singur din autovehicul și a sunat la 112.

ADVERTISEMENT

De asemenea, tânărul a mai acuzat dureri la cap, dar și la membre, iar el a fost transportat la spital de o ambulanță SMURD. Starea lui de sănătate generală era una bună.

Acesta se afla singur în mașină în momentul accidentului. Tânărul a pierdut controlul volanului într-o curbă la dreapta și a ieșit de pe carosabil. S-a izbit de mai mulți pomi, iar într-un final a ajuns atârnat de unul dintre aceștia.

ADVERTISEMENT

Imaginile de la fața locului arată că mașina a ajuns cu botul în jos, în poziție complet verticală. Atât medicii, cât și un echipaj de poliție au sosit de urgență la fața locului.

Șoferul nu consumase alcool

Chiar dacă nu a putut explica în ce fel a ajuns acolo, un lucru este sigur. Șoferul autovehiculului care a ajuns într-un copac nu consumase băuturi alcoolice.

ADVERTISEMENT

Acestuia i-a fost efectuat un test cu aparatul care stabilește alcoolemia, iar acesta a ieșit negativ. Cercetările în acest caz sunt în plină desfășurare și a fost deschis un dosar penal.

“Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că nu a consumat alcool, și a fost transportat la o unitate medicală pentru investigații.

ADVERTISEMENT

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 196 din Codul Penal, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul rutier s-a petrecut”, au informat oamenii legii din Argeș.

Acest caz din județul Argeș a fost unul fericit, pentru că tânărul de 29 de ani a reușit să scape cu viață. O femeie a murit în luna februarie a acestui an, după ce un copac s-a prăbușit peste mașina în care se afla alături de familia sa.

Tragedia s-a petrecut în județul Suceava, iar femeia de 43 de ani a murit. Salvatorii au încercat să o resusciteze, dar în zadar.

ADVERTISEMENT
Tags: