News

Un șofer agresiv a năvălit peste polițiștii rutieri să-și ia actele înapoi. Incidentul a avut loc pe A10. Video

Un șofer deosebit de agresiv și-a luat cu forța actele înapoi de la polițiștii rutieri și apoi a plecat fără să poată fi oprit.
22.01.2023 | 12:47
Un sofer agresiv a navalit peste politistii rutieri sasi ia actele inapoi Incidentul a avut loc pe A10 Video
Șoferul agresiv a intrat peste polițiști în mașină/ Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Unn incident straniu a avut loc pe autostrada A10 Sebeș-Turda, după ce polițiștii rutieri au tras pe dreapta un șofer care avea un comportament agresiv în trafic, informează Digi24.

Un echipaj al poliției rutiere a decis să-l oprească pe un șofer care conducea agresiv, folosind repetat semnalele luminoase pentru a determina ceilalți conducători autor să-i facă loc pe banda de circulație sau nerespectând distanța față de celelalte mașini.

ADVERTISEMENT

Astfel, șoferul respectiv riscă să fie sancționat pentru comportament agresiv în trafic, contravenție introdusă în Codul Rutier din anul 2022.

După ce l-au oprit, bărbatul a refuzat să le dea polițiștilor actul de identitate, oamenii legii identificându-l doar pe baza permisului de conducere.

ADVERTISEMENT

În timp ce oamenii legii făceau verificările actelor în mașina de poliție, șoferul a intrat peste ei în mașină, și-a luat permisul înapoi și a plecat.

Până la urmă, polițiștii l-au oprit din nou, iar sancțiunile au fost severe.

Permisul de conducere a fost suspendat pentru 60 de zile, amenda pentru comportament agresiv în trafic a fost de 2.600 de lei, la care s-a adăugat și altă amendă pentru agresiune, în cuantum de 7.000 de lei.

ADVERTISEMENT

Șoferul irascibil este un bărbat de 39 de ani, din comuna Cătanele, județul Argeș.