News

Un șofer al STB filmat într-o ipostază revoltătoare. Cum a pus în pericol viața călătărilor și ce spune compania

22.04.2019 | 18:54
Un sofer al STB filmat intro ipostaza revoltatoare Cum a pus in pericol viata calatarilor si ce spune compania

Un șofer al STB a fost filmat de călători într-o ipostază revoltătoare. Mai exact, bărbatul făcea plăți online la volan. Conducătorul auto, care acum apare pe rețelele de socializare, riscă desfacerea contractului de muncă, potrivit unui comunicat transmis luni de Societatea de Transport București(STB).

Un șofer al STB a fost filmat într-o ipostază revoltătoare

Astfel, STB s-a autosesizat pe baza imaginilor devenite publice, iar conducerea companiei a dispus identificarea șoferului în cauză, dar și cercetarea sa disciplinară, pentru încălcarea atât a Regulamentului Intern și a deciziilor Directorului General, câtși a dispozițiilor Codului Rutier.

„Astfel de gesturi sunt sancţionate ferm, mergând până la desfacerea contractului de muncă”, a transmis STB. Mai mult, societatea a menționat în comunicatul STB că: „Societatea de Transport Bucureşti mulţumeşte călătorilor care sesizează astfel de cazuri, feed-back-ul transmis companiei fiind foarte important în demersurile pe care aceasta le face pentru îmbunătăţirea calităţii serviciilor oferite publicului”.

Un șofer al STB filmat într-o ipostază revoltătoare. Cum a pus în pericol viața călătărilor și ce spune compania
Cum a pus în pericol viața călătărilor și ce spune compania

Conducătorul a stat tot timpul pe telefon, cu o mână ținea telefonul, cu cealaltă cardul bancar și cu greu controla troleibuzul 91

În descrierea videoclipului postat pe internet, se arată: „Omul ăsta nu are nicio treabă cu transportul pasagerilor STB. Tot drumul a stat pe telefon și după cum se poate vedea și în video, cu o mână ținea telefonul, cu cealaltă cardul bancar și cu greu mai controla volanul troleibuzului 91…”.

Gepostet von Mihai Cristian Ionescu am Montag, 22. April 2019

Despre gestul conducătorului auto, internauții spun că nu ar fi singurul. ”Sunt mulți care fac asta și mai sunt unii care se cred la raliu. Demarează în trombă, prun frână brusc, parcă transportă cartofi, nu oameni”. Alții, în stil de glumă, spun că omul își încărca doar cartela. „Încărca și omul cartela…”, un altul adăugând: „ Dacă o făcea în timp ce stătea doar la semafor era o chestie. Așa deja e cam dubios, mai ales că nu se uita la drum..”, arată comentariile oamenilor indignați de situație.

 

Tags: