News

Un șofer beat a intrat pe contrasens și a lovit frontal o altă mașină în Bistrița. Un om a murit, trei sunt răniți

Un șofer beat a provocat o adevărată tragedie în Bistrița-Năsăud. Mașina condusă de bărbatul în vârstă de 54 de ani s-a ciocnit de un alt autoturism și a omorât o persoană.
27.08.2022 | 16:34
Un sofer beat a intrat pe contrasens si a lovit frontal o alta masina in Bistrita Un om a murit trei sunt raniti
Accident grav în Bistrița. Foto: IPJ Bistrița
ADVERTISEMENT

Un bărbat a murit și trei persoane au fost rănite după accidentul produs pe DJ 173, în localitatea Jelna din Bistrița-Năsăud. Șoferul vinovat de accident era sub influența alcoolului, conform datelor oferite de IPJ Bistrița.

Accident grav în Bistrița, cu un mort și trei răniți

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de la Ambulanță și SMURD, pentru a acorda ajutor victimelor, conform Agerpres. Persoana decedată e un bărbat de 58 de ani care se afla pe bancheta din spate, acesta având leziuni incompatibile cu viața.

ADVERTISEMENT

“Astăzi (sâmbătă – n.r.), poliţiştii Serviciului Rutier au intervenit la un accident produs pe Drumul Judeţean 173, Jelna.

Din primele date, un autoturism condus de un bărbat de 54 de ani, din Bistriţa, în timp ce se deplasa pe direcţia Jelna către Orheiul Bistriţei, a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus din sens opus de un tânăr de 22 de ani, din Dumitriţa.

ADVERTISEMENT

În urma impactului dintre cele două autoturisme, a rezultat rănirea celor doi conducători auto, a unui pasager de 26 de ani din Dumitriţa şi a fost din păcate constatat decesul unui bărbat de 58 de ani, din Dumitriţa, pasager în autoturismul condus de tânărul de 22 de ani”, a transmis IPJ Bistrița, instituția abilitată să ofere informații în acest caz.

După ce au testat șoferii cu aparatul etilotest, a reieșit faptul că șoferul din Bistrița, cel vinovat de accident, era sub influența alcoolului, rezultatul indicat fiind de 0.69 mg/l alcool pur în aerul expirat. A

ADVERTISEMENT

Acestuia i-au fost recoltate și mostre de sânge la spital, pentru o mai bună clarificare a situației. Bărbatul își așteaptă acum pedeapsa, însă faptul că s-a urcat băut la volan nu va fi văzut cu ochi buni de judecători.

”Poliţiştii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal întocmit cu privire la infracţiunile de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului”, menționează sursa citată.

ADVERTISEMENT