News

Un șofer care se deplasa haotic în Cluj, oprit de ceilalţi conducători auto. Ce alcoolemie avea bărbatul

Un șofer care se deplasa haotic prin Cluj a fost oprit de ceilalți conducători auto. Iată ce alcoolemie avea bărbatul după ce a fost testat.
22.07.2021 | 13:00
Un sofer care se deplasa haotic in Cluj oprit de ceilalti conducatori auto Ce alcoolemie avea barbatul
ADVERTISEMENT

Un șofer care conducea haotic prin Cluj-Napoca a fost oprit de participanții la trafic înainte de a cauza un accident grav. Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, având o alcoolemie uriașă.

Bărbatul a fost surprins conducând pe Calea Florești miercuri seară, potrivit mediafax.ro. Mașina a fost oprită de ceilalți șoferi care se aflau pe șosea.

ADVERTISEMENT

Un șofer care se deplasa haotic în Cluj, oprit de ceilalţi conducători auto. Ce alcoolemie avea bărbatul

Un șofer care se deplasa haotic a fost surprins pe străzile din Cluj-Napoca. Din fericire, ceilalți conducători auto l-au oprit înainte ca acesta să provoace un accident. 

De asemenea, bărbatul a lovit și parapeții de pe marginea drumului. Doi șoferi au reușit să-l oprească pe șofer, după care au oprit un echipaj SMURD care se întorcea de la un caz medical.

ADVERTISEMENT

Echipajul a coborât pentru a se asigura că bărbatul este în afara oricărui pericol, însă acesta era recalcitrant și emana halenă alcoolică, scrie Ziua de Cluj.

Bărbatul este din Cluj-Napoca și are 49 de ani. După ce a fost testat cu aparatul etilotest, oamenii legii au descoperit o concentrație de 0.96 mg/l alcool pur în aerul expirat.

ADVERTISEMENT

Ulterior, bărbatul a fost dus la o unitate medicală pentru a i se recolta probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

A fost întocmit un dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe interzise.

ADVERTISEMENT

„La data de 21 iulie a.c., în jurul orei 21.30, polițiștii Biroului Rutier au fost sesizați de către un echipaj SMURD cu privire la faptul că, pe strada Calea Florești, participanții la trafic au oprit un autoturism care circula haotic și care ar fi intrat în coliziune cu parapeții de pe marginea părții carosabile.

La fața locului a fost identificat un bărbat în vârstă de 49 de ani, din Cluj-Napoca. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație de 0.96 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ulterior, bărbatul a fost condus la o unitate medicală în vederea recoltării probelor biologice necesare stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal”, a transmis IPJ Cluj.

ADVERTISEMENT