News

Un șofer din Brașov a distrus aproape 60 de mașini parcate. Ce au constatat polițiștii când l-au oprit

Un șofer din Brașov a provocat haos pe o stradă din oraș. Acesta a pierdut controlul asupra direcției de mers și a distrus aproape 60 de mașini parcate. Ce au constatat polițiștii când l-au oprit.
02.05.2022 | 19:27
Un sofer din Brasov a distrus aproape 60 de masini parcate Ce au constatat politistii cand lau oprit
Un șofer beat din Brașov a ajuns în arestul Poliției după ce a distrus aproape 60 de mașini parcate. Sursa foto (ilustrativ): Facebook
ADVERTISEMENT

Debut neplăcut de lună mai pentru zeci de proprietari de mașini din municipiul Brașov. Aceștia s-au trezit cu vehiculele personale avariate din cauza unui bărbat băut.

Un șofer beat din Brașov a ajuns în arestul Poliției după ce a distrus aproape 60 de mașini parcate

Duminică, 1 mai, un cetățean din Brașov de 44 de ani a fost reținut de Poliție după ce a distrus 56 de mașini parcate pe străzile municipiului de sub Tâmpa.

ADVERTISEMENT

În jurul orei 5:25 a.m., angajații de la IPJ Brașov au fost anunțați, printr-un apel la 112, de faptul că un bărbat ar provoca distrugeri mai multor autovehicule situate pe strada Zizinului din municipiul Braşov.

În urma sesizării, mai multe echipaje de Poliție au fost direcționate către locația indicată. Aici, oamenii legii l-au depistat pe bărbatul în cauză. Polițiștii au constatat că acesta se afla sub influența băuturilor alcoolice și au decis reținerea sa.

ADVERTISEMENT

”Din cercetările efectuate în cauză a reieşit faptul că bărbatul, s-ar fi deplasat pe raza mai multor străzi din municipiul Braşov, iar pe fondul consumului de băuturi alcoolice, ar fi provocat distrugeri la nivelul a 56 de autovehicule, parcate pe traseul parcurs”, a informat, luni, IPJ Braşov, notează Digi24.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore şi introdus în Centrul de Reținere şi Arestare Preventivă.

ADVERTISEMENT

După aventura sa, bărbatul este cercetat pentru distrugere în cadrul unui dosar penal instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.

Un alt bărbat băut a distrus mai multe mașini în Brașov, anul trecut

Cu un an în urmă, proprietarii mai multor mașini aflate într-o parcare din Brașov au trăit momente de groază după ce și-au găsit mașinile avariate de către un individ beat și cu permisul suspendat.

ADVERTISEMENT

Evenimentul în cauză a avut loc pe 15 aprilie. De vină a fost atunci un bărbat care se certase cu iubita sa. La acea vreme, mai mulți locatari au intervenit de urgență, imobilizându-l pe vinovat până la sosirea autorităților.

ADVERTISEMENT
Tags: