News

Un șofer din Constanța a depășit pe linie continuă și a frânat brusc în fața unui TIR. Ce s-a întâmplat la sosirea polițiștilor

Incident pe o șosea din Constanța. Un șofer teribilist a depășit pe linie continuă și a frânat brusc în fața unui TIR. Acest lucru l-a costat scump după sosirea agenților de la Poliție.
30.09.2021 | 10:37
Un sofer din Constanta a depasit pe linie continua si a franat brusc in fata unui TIR Ce sa intamplat la sosirea politistilor
Un șofer din Constanța a depășit pe linie continuă și a frânat brusc în fața unui TIR. Ce s-a întâmplat la sosirea polițiștilor. Sursa foto: captură YouTube
ADVERTISEMENT

Pe șoselele din România, șicanările în trafic între șoferi nu mai reprezintă o noutate. Tot mai mulți șoferi au ajuns să recurgă gesturi periculoase, care pot pune în pericol integritatea celorlalți participanți la trafic.

Suntem martori la depășiri urmate de frânări bruște, menite să intimideze ”rivalul” de pe drum. Astfel a procedat și un constănțean, pe un drum din județul Argeș.

ADVERTISEMENT

Din păcate pentru el și din fericire pentru adevăr, tot evenimentul a fost surprins de o cameră video aflată pe bord. Șoferul vinovat s-a ales cu permisul suspendat.

Șofer din Constanța, rămas fără permis după o șicanare în trafic cu un conducător de TIR

Pe filmarea postată în mediul online se poate observa cum șoferul unui autovehicul cu numere de Constanța, marca Mazda, a efectuat o depășire a unui TIR pe linia continuă.

ADVERTISEMENT

Odată ajuns în fața camionului, acesta redus viteza brusc, apăsând frâna. Din spate, șoferul TIR-ului pare că nu a apucat să frâneze sau încărcătura nu i-a permis acest lucru.

Dat fiind acest lucru, acesta a intrat în coliziune ușoară față-spate cu mașina. Imediat, pasagerii mașinii cu numere de Constanța au coborât rapid, vizibil iritați de eveniment.

ADVERTISEMENT

Aceștia s-au calmat rapid când în momentul în care șoferul TIR-ului depășit le-a spus că are cameră video de bord.

În cele din urmă, deși s-ar părea că șoferul de TIR, cel care a lovit din spate, ar fi singurul vinovat, lucrurile nu stau chiar așa.

ADVERTISEMENT

Șoferul mașinii, și lovit, și cu permisul suspendat

Din spusele șoferului de TIR, în urma incidentului, poliţia a fost chemată la locul accidentului şi imaginile de pe camera de bord au fost predate agenților.

După ce au urmărit întregul moment, cei de la Poliția Rutieră au decis să-l pună pe şoferul de Mazda sub acuzare de condus agresiv şi periclitare a siguranţei traficului prin provocarea intenţionată a unui accident.

Astfel, șoferul Mazdei s-a ales cu dosar penal şi permisul de conducere suspendat. Acesta va avea şi o amendă importantă de achitat, iar pe lângă toate are de înfruntat şi consecinţele unei anchete penale, scriu cei de la Ziare.com.

ADVERTISEMENT
Tags: